Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Különböző gyereknevelési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különböző gyereknevelési elvek okozhatnak szakitást?

Figyelt kérdés
A párom azt mondja hogy pofonnal vagy popsira csapással nem nevelné a gyerekét.engem úgy neveltek a szüleim és néha hasznos volt egy atyai popsira vágás.de ö ezt teljesen elitéli.mondtam neki hogy én se biztos hogy igy tenném a gyerekemmel de tény h engem igy neveltek.a dologba viszont még az is bele játszik h lehet h a páromnak nem lehet gyereke és lehet h felesleges az aggódásom ilyen téren....nem tudom...lehet belőle szakitas?
2016. febr. 9. 06:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem kell azt a gyereket egyszer sem ütni majd. Úgy kell nevelni hogy ne legyen elkényeztetett hisztis. Persze a legtöbb kiváltságos tökéletes anyajelölt elkényezteti és pont hogy az anyatigris szerep miatt amit felvesznek, mert óvják fűtől fától és kinyalják a seggét, ezáltal azt hiszi a gyerek hogy mindent megkaphat és nincs következménye.

Na, ilyen gyereknek már lehet nevelő szándékkal adni egy-egy fenékre verést mert ezekből lesznek a 30 évesen is anyapárti okosok. Ami persze az anya hibája is ugyanúgy mert valami eszméletlen módon ragaszkodik a gyerekhez.

Hülyék ezek az emberek, mi? :)

2016. febr. 9. 07:38
 12/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy avval kezdodik minden ha elkenyeztetik a gyereket.de nagyon nehez jol nevelni...felek is tole...nem akarom se elkenyeztetni de megis mindent meg akarok adni neki..engem a szuleim iszonyuan elkenyeztettek es mikor mar nem birtak velem akkor a seggemre csaptak...sajnos sokan ugy gondoljak h majd igy meg ugy fognak nevelni..de ez egy nagyon nehez kerdes...ha lenne gyerekem o lenne az eletem es minden amit tennek erte az o javat szolgalna...de teny h nagyon nehez dolog jo gyereket nevelni a mai vilagban amikor mindenhol a rosszat latja...tv radio stb
2016. febr. 9. 07:55
 13/25 anonim ***** válasza:

A gyerek érdekében majd verjed igen. Szánalmas ahogy nem látsz túl a sajàt nyomorodon.

Nem normális az erőszak egy felnőtt-gyerek kapcsolatban, semmilyen kapcsolatban sem normális.

Te nem leszel jó szülő ezt màr boritŕkolni lehet.

De a legjobb...a tv-ben rosszat làt ès majd jól megverem, hogy normális legyen. Troll vagy ugye?

2016. febr. 9. 08:00
 14/25 anonim ***** válasza:
Engem apum hangosan kiabálva, és ütve-verve nevelt. Nem utálom ezért, mivel pszichés gondjai voltak, vannak neki. De! Ha lesz gyerekem, sose ütném meg! És ezt a párommal is megbeszéltem, nehogy kezet merjen emelni majd rá. Bár szerencsére nem az a típus, úgyhogy nem kell félnem emiatt. És az, hogy te is kaptál, nem jelenti azt hogy úgy is kell nevelned! Változtass sürgősen ezen a gondolkodásmódodon, mert sok kárt okozhatsz a gyermekedben, főleg lelkileg, de pszichésen is.
2016. febr. 9. 08:07
 15/25 anonim ***** válasza:

50% egy agyalágyult hülye, megkeseredett agresszív feminista, ne foglalkozz vele kérdező.

Amúgy az eltérő nevelési elv lehetnek szakítási ok, mondjuk a verés az nem feltétlenül hatásos eszköz, engem anno apám sosem vert, de olyan tekintélyparancsoló stílusa volt, hogy senki nem mert szembeszállni vele.

Ahol amúgy verés, meg erőszak szerepel gyerekkortól, az később szerepelni fog felnőtt korban is.

2016. febr. 9. 08:07
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
Meggyőződésem, hogy a legtöbb soha meg sem legyinteném válaszadó mögött egy egy gyerektelen troll ül... A gyerek olyan, hogy van, hogy másból egyszerűen nem ért. Minden szülő ráver 1*1* a gyereke fenekére, ez még nem erőszakosság.
2016. febr. 9. 08:09
 17/25 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdések alatt mindig látszik mennyire el van aljasodva a társadalom.

És vagyok az agresszív, mert elítelem az erőszakot :) logikus.

2016. febr. 9. 08:14
 18/25 A kérdező kommentje:
En alt elsirom magam a romatikus filmeken ezert se ertette a parom h h mondhatok olyat h ravernek a gyerek fenekere mert egyszeruen nem nezi ko belolem..de azt beszeltuk meg h ha nevelni kell es szigor kell akkor majd atadom neki a lehetoseget a nevelesre...de igy magambol kiindulva nem hiszem h meg tudnam tenni...mikor batyam csak megrangatja a gyerekeit mar attol elsirom magam...nem hinnem h en meg tudnam tennj...de sajnos en ezt lattam mint neveles.
2016. febr. 9. 08:20
 19/25 anonim ***** válasza:
57%

1. ne nevelj gyereket soha

2. menj orvoshoz

De inkabb az 1-t válaszd.

2016. febr. 9. 08:24
 20/25 anonim ***** válasza:

Mi van???

Mi vagyunk a nem normálisak, csak mert nem akarjuk megütni a gyerekeinket? Hát veletek aztán van gond, nem is kicsit!

2016. febr. 9. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!