Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik elvemről, elveimről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik elvemről, elveimről (az alábbiak közül) mondjak le hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Nos ugye nemigen jött ezidáig össze a dolog de legalább tudom mivel tudok révbe érni, csak a részletkérdésben kérek segítséget.Biztos vagyok benne hogy nem echte balek vagyok csak megnehezítettem a dolgomat azzal hogy túl tisztán akartam becserkészni a csajokat és az alábbi elveimről nem akartam lemondani:

-házinyúl kizárva elv:tehát se évfolyamtárs, se munkatárs, sem pedig senki olyan akivel egyébként is összefutok majd a későbbiek során rendszeresen

-pénzrásegítés nuku elv:prostisan hangzik de azért nem erről van szó, hanem arról hogy nem viszem a csajt csili vili helyekre nem hívom meg átlagnál drágább dolgokra, vagyis a járulékos költségek terén bár tudnék gavallér lenni zavarna ha akár csak közvetetten is de megvenném kilóra a nőt

-rosszfiúimidzs kizárva:ugye szokták mondani a nők abba zúgnak bele akit tisztelnek és legtöbbször azt tisztelik akitől félnek, hogy ez mennyire helyes megállapítás azt nem tudom de az biztos hogy a nagypofájú kihaénnem habitusuakat minden bizonnyal észreveszik. hát én nem ilyen módom akartam felhívni magamra a figyelmet.

Tehát én nem depis-picsogó vagyok mert tudom mi hozhat eredményt,viszont kicsit nekem is el kell korcsosulnom hogy révbe érjek a csajoknál:nos melyik elvemet dobjam sutba?

2015. máj. 25. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Csakis az utolsó az,amivel célba érhetsz szerintem.

Legyél velük bunkó,lekezelő,kihaénnem típus,és tuti ugrálni fognak körülötted a nők.

2015. máj. 25. 18:48
 2/8 To7ka ***** válasza:
89%

Az első elved gyerekeknél értelmes, felnőtteknél baromság. Eltudsz vonatkoztatni. Ettől leszel felnőtt. Letudsz zárni egy kapcsolatot úgy, hogy utána felnőtt módjára egy normális munka vagy évfolyamtárs viszonyt fenntudjatok tartani. Ha ilyen erősen ez az első "elv" ami eszedbe jut, akkor megvan a megoldás a barátnő keresésre, még egy picit nőj fel!:))

Nem hiszem, hogy a megfelelő nőket vonzanád be, ha lemondanál a 2. elvedről. A Te stílusodhoz (szerencsére) nem passzolnak azok a lányok, akiket ezzel a módszerrel meghódítanál. Ez így nagyon rendben is van. Nálam alap.

Nem azt tisztelik, akitől félnek.:))) Egy gyerek se akkor fogja tisztelni az apját, ha az veri. Ismét előjön, még túl gyerekes vagy egy kapcsolathoz ilyen hülye gondolatokkal... Azért tiszteljen, amilyen értékeid vannak. Mert Te is tiszteled Őt. Ahogy viselkedsz, amit mutatsz magadból. A jó tulajdonságaid miatt tiszteljen. Kölcsönösen tiszteljétek és szeressétek egymást.

Ne az elveiden változtass, a gondolkodásodon!

2015. máj. 25. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

Az elso hulyeseget beszelt....

Ezek az elvek jok es nincs veluk baj. Max egy picit jobban kenyeztethetned a lanyokat.

18/L

2015. máj. 25. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló

alapvetően jól érvelsz de mégsem passzol rám amiket írsz. a 2. elvemről jókat írtál de az 1-3kapcsán vitatkoznék.

gyerekes lennék?28 vagyok. szerintem te éltél némileg burokban ha nem ismered ezen elvek szükségét. nálunk annó a suliban megtalálták az ilyen párokat pl ha foci közben a srác önzőzött:"Attól hogy a te farkad sz...ja az Évi még lehetne passzolni"meg ilyenek. Első munkahelyen ahol sok nő volt elég volt csak egyszer együtt ebédelnem(de tényleg csak ebédelnem)az egyikkel a munkahely attól zengett következő nap hogy már biztos ezerrel döngetem.

Nem lenne igaz a 3. elves dolog a tisztelet és a félelem tekintetében? a diktátorokat miért tisztelik???na ez mondjuk túl bonyolult téma de hajnalig lehetne sorolni a példákat amikor köztudottan vadbarmokkal jönnek össze a nők...csakmert velük addig még pont nem volt genyó és ez kvázi kitüntetés mert 100-akkal már az volt.

egyébként kösz a választ nem kötekedésképp viszontválaszolok hanem hogy előrevigyem a témát

2015. máj. 25. 19:04
 5/8 To7ka ***** válasza:
62%

Csúfolni a másikat foci közben gyerekes, gyerekeskedni a munkahelyen hogy valakit biztos döngetsz mert együtt ebédeltél vele, brutálisan gyerekes. Konklúzió, gyerekes vagy.:) Ha vitatkozni akarsz ne az én érvelésem támaszd alá példákkal, ezek nagyon rosszak voltak ide..

Erre reagálnom is kell. Diktátorokat, tisztelik? Ha megteheti az adott nemzet, hogy teljes agymosást végez propaganda útján. Beszélgess jelenleg bármelyik némettel... Nem túl büszkék. Nem tudod, mi az a tisztelet, és nem tudod, mivel érd el. -> Gyerekes vagy.

De ezt nem sértésnek írom, bár jelenleg az, és szándékosan!:) Nekem nagyon komoly hibáim voltak már (és biztos lesznek is) amikről megvoltam győződve, és azokra alapozva építettem fel elméleteket, amik miatt valamiben sikertelen voltam. Rá kellett ébrednem, hogy alapjaiba következtettem hibásan. Nagyon rosszul támasztottad most is alá ezt az érved, és konkrétan a kérdésed arról szól, hogy egy ideje sikertelen vagy a nőknél.

Az elveidtől eltérően keresd meg a problémát, amiért nem megy. Tőlem megmaradhat a házinyulas elved, ízlések és pofonok, nekem nem okozna gondot, soha nem is volt ebből problémám, pedig minden eddigi tanintézményemben volt barátnőm. Munkahelyen jelentősen idősebbekkel dolgozok együtt, ott (még:)) nem. Abszolút megoldottuk szakítás után, és tudtunk létezni egymás mellett.

De rengeteg más nő is van, akivel akkor egész egyszerűen a hétvégi tevékenységeden, a hobbidon, a kedvelt szórakozóhelyeiden való változtatással megismerkedhetsz, és nem lesznek házinyulak.

A rosszfiú imidsz meggyőződésem, hogy csak és kizárólag a határozottságból fakadóan vonzó. Nem kell, hogy társuljon mellé agresszió.

2015. máj. 25. 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:
meggyőződésem hogy teljesen más környezetben élünk. nekem úgy tűnik hogy te azt írod amit a nagykönyv szerint írni kell mert okosság lenne egy ideális világban....de a balga valóság valahogy mégis az én irományomhoz van közelebb
2015. máj. 25. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első elved hülyeség. Felnőtt, érett emberek tudnak úgy szakítani, hogy ne okozzon problémát a közös munkahely, valamint a munkahelyre nem kell bevinni a párkapcsolatot, lehet azt diszkréten csinálni. Egy évig dolgoztam úgy egy közvetlen kollégámmal, hogy nem tudtam, a mellettünk lévő osztályon dolgozik a felesége.

A második rendben van, ne a pénzeddel akard megfogni, egy normális nő egyébként nem is engedné. Ne vidd drága helyekre, és engedd néha fizetni. Olyan nővel ne folytass kapcsolatot, aki soha még csak fel sem veti, hogy ő fizet valamit.

A harmadik nagy baromság, amit férfiak találtak ki, hogy igazolják sikertelenségüket. Azt tisztelik, akire felnéznek, és akitől félnek, arra nem néznek fel.. A tisztelet valóban fontos, de egy normális nő egy férfit a tudásáért, emberségéért, jó szívéért, tehát jó tulajdonságaiért tisztel, nem pedig a rosszakért. De kicsit elgondolkodhatnál te is ezen a dolgon, milyen embert tudsz tisztelni? Biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó r*bik vagy a történelem nagy agresszorai jutnak eszedbe.

A leírtak alapján nincs különösebb baj azzal, ahogyan most ismerkedsz, egyszerűen senkinek sem könnyű a párkeresés, mert nagyon sokfélék az emberek. A házinyúl-elvet értékeld át, egyébként is sokkal könnyebb olyan emberrel ismerkedni, akivel gyakrabban van lehetőséged találkozni.

2015. máj. 25. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
A második. Lehet picsogni, hogy "ez nem is igaz, te hülye vagy", de egy nő csak akkor fogja úgy érezni, hogy te becsülöd valamire, ha pénzt költesz rá. Mert mi is a pénz ebben a kontextusban? A pénz a munka gyümölcse, a munka pedig az életed fele, ergo ő akkor fogja elhinni, hogy te őt értékeled bármire is, ha az életed egy jelentős részét szenteled neki. Kicsit olyan ez a helyzet, mint a maják isteneinél, ha nem adsz életet a kezükbe, akkor ők nem hiszik el, hogy értékeled őket. Ez nem szexista duma, ez egy tény, ugyan olyan, mint az, hogy a férfiak nem szeretnek elköteleződni és kevésbé emocionálisak. Ez egy társadalmi beidegződés, ami egészen 60-70 évvel ezelőttig érvényes volt a komplett társadalomra. A nők többsége nem rendelkezett keresettel, ergo mindent a férfinak kellett fizetnie és neki kellett őt eltartani, kvázi életben tartania, mert anyagi támogatás nélkül nem élhetett tisztes életet, tehát el volt várva, hogy ha te valaki élete felett rendelkezel, mert te tartod el, akkor azt tedd teljes erőbedobással, még ha az a te életed rovására is megy. Ez évezredeken keresztül így volt, ez az attitűd pedig nem fog egy fél évszázad alatt kikopni a köztudatból még most se, amikor a nők jó része már munkába állhat és keresettel rendelkezik. Ha te nem áldozol pénzt, azaz az életed egy darabkáját, akkor, már elnézést, de ßaszhatod, mert nem fognak komolyan venni.
2015. máj. 26. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!