Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nok, az alabbiak titeket is beinditanak, vagy en vagyok csak ilyen furcsa?
Szoval az a helyzet,hogy baratom mielott megismert volna eleg sokat bulizott,cigizett ivott.Nos,nem tudom miert,de engem iszonyatosan beindit,amikor mesel sztorikat errol az idoszakrol,sot,amikor cigizik,talan az a legszexibb,ami eleg beteg gondolat,tekintve,hogy en nem cigizem,es ellene vagyok elegge(csak alkalmankent sziv el o is egyet-egyet).A masik dolog ami elegge felizgat,az az,amikor arra gondolok,hogy mennyi csajjal jott ossze,(nem olyan sok,de azert volt par),azt hiszem azert mert a gondolat tetszik,hogy ilyen helyes,kapos srac,es engem valasztott.
Titeket beinditanak az ilyen/ilyesmi dolgok?Azt hiszem igaz,hogy a lanyok a rossz fiukra buknak..:)
21/L
Belekeveredett regen par kissebb verekedesbe is es hasonlo,es fu,nem kene hogy beinduljak de na.
Egyebkent mostmar nem csinal ilyeneket,nagyon edes,rendes fiu,es azt mondja,hogy nekem koszonheti a valtozast.
Én sem cigizek, de számomra is vonzó ha egy pasin érzem a cigit. Mellette kell persze,hogy ápolt legyen, érezzem rajta a cigi mellett :) pl. a parfümöt/arcszeszt, tehát legyen olyan igazi klassz ápolt pasi illata.
Ami a cigi kapcsán taszít ha sárga a foga, bár ilyen pasival sosem jönnék alapból össze.
Nagyon nem. A dohány és alkohol szagától egyenesen hányingerem van. Ilyen szájjal a közelembe se jöhetne. Az meg, hogy mikor-kibe tette be, hát minden, csak nem szexi. Ki tudja, milyen nők voltak, fúj!
Bocs, hogy csökkentem a libidód, de annyira nem kapós, mint amilyennek te gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!