Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bukok a beteg másikra. Miért? Vannak itt ilyenek?
Lány vagyok, érzelmileg elég instabil. Tinikoromtól kezdve a fura alakokat vonzom be, főleg a szociopatákat. Rendszerint ennek nem is lett jó vége. Kihasználtak, kisemmiztek, bántottak, aztán leléptek. Azóta viszont, ( meg igazából amióta az eszemet tudom ) az úgymond normális, kedves pasik nem vonzanak és úgy érzem, nem is maradna mellettem egy ilyen ember, mert sajnos eléggé agresszív vagyok ( könnyen kikészülök, ami tettlegességig fajul, olyankor tombolok, sírva nevetek és ütök vágok, amit érek, magamat és másokat is) hangulatingadozásaim vannak egyik pillanatról, akár óráról a másikra, emellett gyakran fantáziálok mind a saját, mind mások haláláról. Vannak pillanatok, amikor túlérzelmes vagyok és a semmin is sírok, de máskor meg teljes ürességet érzek, vagy nevetek valaki szenvedésén. Emellett esténként hangokat is hallok, és paranoiás is vagyok. Ha éjjel vagyok az utcán, pl. percenként nézek a hátam mögé.
Egyébként eléggé művészlelkű vagyok ( a stílusom is ehhez igazodó, elvont és sötét. Fekete cuccok, piercing, stb ) és magamnak való, de vágyok a " szeretetre" ( azért raktam idézőjelbe, mert nyilván ez másfajta szeretet lenne, mint egy normális emberé. ) és nem tudom már, hol keressem... Ezért gondolkodtam azon, hogy egy hasonló emberrel könnyebb lenne. Hol lehetne ilyenekkel ismerkedni?
19/L
Pszichiátria, vagy pasik ott (akik nem idősek)?
Valami önsegítő csoport, vagy facebook csoport, hasonló embereknek? Próbáltál ilyeneket keresni?
Inkább magadat tedd rendbe egy kapcsolat előtt. 2 érzelmileg teljesen instabil ember közt soha nem lesz kiegyensúlyozott kapcsolat.
Érdemes lenne orvoshoz fordulnod, mert ezek az ingadozások utalhatnak hormon problémákra, vagy pszichológiai gondokra is. Minden esetben kezelésre szorulna. Egy hasonló pár csak önpusztításhoz vezetne mindkettőtök részéről. Persze, ha a saját életedet tönkre akarod tenni, akkor szíved joga. De ha valóban boldog akarsz lenni, akkor inkább ne.
És picit kikérem magamnak, én is művészibb ember vagyok, mondhatni, és vannak piercingjeim, sőt, tetoválásaim, meg színes hajam is, mégsem vagyok lelki roncs. Megvan a magam defektje, mint talán mindenkinek, de teljesen normális keretek között. És mindemellett egy szerető párom, akivel kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk.
Szóval tedd picit félre ezt a "attól vagyok egyedi, művészi, kiemelkedő és különleges", hogy abnormális és önsorsrontó vagy, mert ez nettó baromság. Mert ettől nem az leszel, ami szeretnél, csak idióta.
Nem vagyok Cinthya...
Előzőnek pedig...
Nem azért írtam hogy művész lelkű vagyok, hogy ezzel egyedi legyek, csak ez is hozzám tartozik, én ilyen vagyok. Nem állítottam, hogy minden extrém külsejű ember defektes lenne, sőt, van sok ismerősöm, aki szereti az extrém stílust, és normál, értsd a társadalom számára jó életet él. Nekem viszont valamiért, valószínűleg az elfojtott traumáim miatt nem jött be ez az életforma.
Nem akarok pszichológust, hanem valakit, aki hasonló, és megért.
Nyilván nem mindenki torz lelkű, aki elvontabb külsővel rendelkezik, ennek ellenére nem ezt hangsúlyoztad, ezzel mélyítve a sztereotípiát. Fiatal vagy még, majd idővel talán rájössz, hogy pusztán azért, mert valaki megért, illetve hasonlóan problémás még nem lesz jó hatással rád, és nem tesz boldoggá, nem lesz jó társ. Csupán megerősíti a rossz gondolataidat, mélyebbre ránt, egy idő után pedig ebből baromi nehéz kimászni.
De mint mondtam, te dolgod. Ha zuhanni akarsz, tedd. De elég nehéz elhinnem, hogy nem tudsz találni önállóan ilyen fb csoportot, vagy szórakozóhelyet, mivel bőven akad belőlük. De pszichológusnál, önsegítő csoportokban is akadnak rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!