Remeg, az izmai megfeszülnek, hányt, szédül, alig tud menni. Egyik pillanatról a másikra, minden előjel nélkül. Mi lehet a baj?
Törpe schnauzer, kislány, 6 év körüli.
Egyik pillanatról a másikra a kutya összeesett a hasára a földön, megfeszültek és rángtak az izmai. Rá 2 perccel nem volt semmi baja, aztán hányt. A hasa hideg volt, mostanra az rendbe jött. Megnyugodott, eltelt 2-3 perc és megint remegve feküdt a kutya a földön. Megpaskoltam a fejét és párszor jó hangosan megszólítottam a nevén, és akkor abbahagyta, magához tért ( Neten olvastam régen, hogy ez ilyenkor segíthet ). Utána szédült, alig tudott menni. Eltelt 10 perc, azóta semmi baja nincs. Állatorvoshoz nem lehet vinni, mert 3 van Pécsett, abból egyik sincs nyitva, a telefont nem veszik fel sehol. Mi lehet a baj, hogy lehet segíteni rajta?
bár már megszoktam, hogy a kérdések 60-70°%-a a "leszarom a kutyám, majd én én meggyógyítom" kategória, de most kivételesen válaszolok: Állatorvosi ügyelet a hétvégén Pécsett és Baranyában
2015. február 11. szerda 13:36
Február 13-tól február 15-ig a következő helyeken és időpontokban tartanak állatorvosi ügyeletet Pécsett és Baranyában.
Pécs, kijáró ügyeletes:
- Február 13-án 18 órától 23 óráig, február 14-én és 15-én 7 órától 21 óráig:
Dr. Svegál Benő Tel.: 72/424-021; 30/9536-298
Megyei rendelői ügyelet:
- Február 14-én és 15-én 7 órától 21 óráig:
Pécsi Önkéntes Rendelői ügyelet
Tel.: 30/970-5419
Folyamatos megyei állatkórházi ügyelet:
Állatkórház (0h-24h-ig, a hét minden napján)
Mohács, Szent István u. 35. Tel.: 69/311-068; 30/902-7729
( felhívtam, és fel is veszik a telefont! )
Pécsi vagyok, és ma délelőtt voltam állatorvosnál a kutyámmal, szóval ez elég gyenge kifogás.
Ha ennyire lesz.rod szegény kutyát, akkor minek neked egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!