Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bukok a beteg másikra. Miért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bukok a beteg másikra. Miért? Vannak itt ilyenek?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, érzelmileg elég instabil. Tinikoromtól kezdve a fura alakokat vonzom be, főleg a szociopatákat. Rendszerint ennek nem is lett jó vége. Kihasználtak, kisemmiztek, bántottak, aztán leléptek. Azóta viszont, ( meg igazából amióta az eszemet tudom ) az úgymond normális, kedves pasik nem vonzanak és úgy érzem, nem is maradna mellettem egy ilyen ember, mert sajnos eléggé agresszív vagyok ( könnyen kikészülök, ami tettlegességig fajul, olyankor tombolok, sírva nevetek és ütök vágok, amit érek, magamat és másokat is) hangulatingadozásaim vannak egyik pillanatról, akár óráról a másikra, emellett gyakran fantáziálok mind a saját, mind mások haláláról. Vannak pillanatok, amikor túlérzelmes vagyok és a semmin is sírok, de máskor meg teljes ürességet érzek, vagy nevetek valaki szenvedésén. Emellett esténként hangokat is hallok, és paranoiás is vagyok. Ha éjjel vagyok az utcán, pl. percenként nézek a hátam mögé.

Egyébként eléggé művészlelkű vagyok ( a stílusom is ehhez igazodó, elvont és sötét. Fekete cuccok, piercing, stb ) és magamnak való, de vágyok a " szeretetre" ( azért raktam idézőjelbe, mert nyilván ez másfajta szeretet lenne, mint egy normális emberé. ) és nem tudom már, hol keressem... Ezért gondolkodtam azon, hogy egy hasonló emberrel könnyebb lenne. Hol lehetne ilyenekkel ismerkedni?

19/L

2019. ápr. 25. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

aki feketében jár és pc-je van az még nem művészlélek ...

konkrétan megrekedtél kb 14-16 éves szinten a lázadó kamasz szintjén ...

szal keress egy szakgyógyászt

és nőj már fel kérlek !

2019. ápr. 26. 05:54
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos tévedsz, ha azt gondolod, hogy egy hozzád hasonló ember majd elfogad és megért. Az ennyire szélsőségesen hullámzó embereket legfeljebb csak egy végtelenül kiegyensúlyozott ember tudja hosszú távon párként tolerálni, de akkor is csak ha nemigen tehet mást (mondjuk már a férjed és gyerekeitek vannak). Az, hogy valaki téged válasszon végleges társként a jelenlegi állapotodban, egészen minimális esélyű, mert a labilis és a stabil emberek egyaránt stabilitásra vágynak egy párkapcsolatban. Ha szeretetre, elfogadásra vágysz, akkor először neked kell stabilizálódnod, s erre nemigen van más mód, mint elmenni egy pszichológushoz és megpróbálni hangulatilag rendbejönni, kiegyensúlyozódni. Most, míg fiatal vagy, sokkal nagyobb az esély a tartós változásra, ezt az esélyt szerintem add meg magadnak. Legalább tegyél egy próbát, keress a Neten egy szimpatikusnak tűnő pszichológust, és kérj egy időpontot, hiszen az semmilyen hosszú távú elkötelezettséggel nem jár. Elfogadó lesz veled, hidd el, nem lesz kellemetlen, s utólag örülni fogsz, hogy idejében megadtad magadnak és a jövődnek ezt az esélyt.
2019. ápr. 26. 07:10
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
Na, én is egy állat vagyok, de ez a tettlegességesdi nekem is sok lenne. Kezeltesd magad, mielőtt komolyabb gond lenne a kitöréseidből.
2019. ápr. 26. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!