Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bukok a beteg másikra. Miért? Vannak itt ilyenek?
Lány vagyok, érzelmileg elég instabil. Tinikoromtól kezdve a fura alakokat vonzom be, főleg a szociopatákat. Rendszerint ennek nem is lett jó vége. Kihasználtak, kisemmiztek, bántottak, aztán leléptek. Azóta viszont, ( meg igazából amióta az eszemet tudom ) az úgymond normális, kedves pasik nem vonzanak és úgy érzem, nem is maradna mellettem egy ilyen ember, mert sajnos eléggé agresszív vagyok ( könnyen kikészülök, ami tettlegességig fajul, olyankor tombolok, sírva nevetek és ütök vágok, amit érek, magamat és másokat is) hangulatingadozásaim vannak egyik pillanatról, akár óráról a másikra, emellett gyakran fantáziálok mind a saját, mind mások haláláról. Vannak pillanatok, amikor túlérzelmes vagyok és a semmin is sírok, de máskor meg teljes ürességet érzek, vagy nevetek valaki szenvedésén. Emellett esténként hangokat is hallok, és paranoiás is vagyok. Ha éjjel vagyok az utcán, pl. percenként nézek a hátam mögé.
Egyébként eléggé művészlelkű vagyok ( a stílusom is ehhez igazodó, elvont és sötét. Fekete cuccok, piercing, stb ) és magamnak való, de vágyok a " szeretetre" ( azért raktam idézőjelbe, mert nyilván ez másfajta szeretet lenne, mint egy normális emberé. ) és nem tudom már, hol keressem... Ezért gondolkodtam azon, hogy egy hasonló emberrel könnyebb lenne. Hol lehetne ilyenekkel ismerkedni?
19/L
aki feketében jár és pc-je van az még nem művészlélek ...
konkrétan megrekedtél kb 14-16 éves szinten a lázadó kamasz szintjén ...
szal keress egy szakgyógyászt
és nőj már fel kérlek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!