Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így, vagy ez inkább furcsa? :D
Szóval szerintem gyerekkori dolgok miatt lett ez így (meg az exem miatt), azt vettem észre hogy ha belegondolok milyen srác az ideálom (nem külsőre) akkor mindig olyasmit képzelek el, hogy egy agresszívabb pasi pl.aki rá van függve a cigire (én nem dohányzom) esetleg tetovált, de egyébként helyes arccal legalábbis fogjon meg benne valami
Legyen kisajátítós és féltékeny (ez valamiért nagyon izgat) de hűséges, és az emberek akármennyire is azt hinnék róla hogy érzéketlen, közben nagyon szenvedélyes lenne és ha valakit szeret azt tényleg igazán
Egy kicsit nimfomán és mindenhol ő domináljon
Néha nagy ritkán az se zavarna ha szerekhez nyúlna és durva lenne.
Az emberek ha meglátnak biztosan nem hinnék hogy ilyenek jönnek be nekem, mindenki dicsérni szokott (minden értelemben) de tényleg nagyon érdekel hogy sokan vannak e még így ezzel, és hol lehet ilyen férfiakat találni? Lehet az az eset vagyok amikor a tipikus rosszfiúk tetszenek, vagy csak szimplán nem vagyok normális.😂
Nincs ezzel semmi gond. A nők nagy része az általad említett senkiházi drogos IQ negatív nyomorult szarházaiakat keresi-szereti akik kb annyit érnek emberileg mint egy adag másnapos kutyaszar.
Hol találsz ilyet? Mivel a 90% ilyen --bárhol.
Most kezdődnek a fesztiválok, az összes fesztiválmocsok ott lesz összehordja a szemetet a szél.
Sok sikert!
Kiüthetem egy-két fogad, ha téged ez tesz boldoggá. Sőt, ha szeretnéd, akkor utána rádfújom a füstöt is. :D
32/f
#4. Természetesen fekhetsz közben. De ki mondta, hogy nem mosolyoghatok rád emellett jóságosan és becéznélek pufirizsának mondjuk. :P
Na jó, abbahagytam.
32/f
Velem nincs így.
Amúgy mostanában jött divatba megint a "szürke 50" és társaival ez az irányításmánia. Nagy lesz a konkurencia.
Szimplán nem vagy normális. Szerintem összekéne jönnöd egy ilyen drogos kemény palival, aki némi szex kedvéért eljátsza a szépet a nōknek. Aztán végül megnéznéd, hogy a valóságban hogyan is néz ez ki és talán kiábrándulnál.
Amúgy társkeresésnél nincs olyan, hogy hosszú, képzeletbeli listát sorolok fel arról, hogy milyen pasi jön be nekem (kivéve akkor ha ez a lista már egy létezō, általad ismert emberhez kötōdik, akivel összeakarsz jönni). Annak nagyon kicsi az esélye, hogy találkozz akár megközelítōleg hasonló emberrel, akit elōtte elképzeltél álmaidban.
Ha azt akarod ezzel mondani, hogy bejönnek az agresszív típusú drogos pasik, hát az elég szomorú. Másképp érthetō az, hogy hūségre meg kötōdésre vágysz. Én helyedben felhagynék az álmodozással és inkább ismerkednék, felmérném, hogy milyen lehetōségek vannak.
Azzal nekem is voltam jó nagy pofára eséseim, amikor álmodoztam, aztán fura alakokra kivetítettem az idealizált álomképeimet, aztán nagy csalódások lettek a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!