Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így, vagy ez inkább furcsa? :D
Szóval szerintem gyerekkori dolgok miatt lett ez így (meg az exem miatt), azt vettem észre hogy ha belegondolok milyen srác az ideálom (nem külsőre) akkor mindig olyasmit képzelek el, hogy egy agresszívabb pasi pl.aki rá van függve a cigire (én nem dohányzom) esetleg tetovált, de egyébként helyes arccal legalábbis fogjon meg benne valami
Legyen kisajátítós és féltékeny (ez valamiért nagyon izgat) de hűséges, és az emberek akármennyire is azt hinnék róla hogy érzéketlen, közben nagyon szenvedélyes lenne és ha valakit szeret azt tényleg igazán
Egy kicsit nimfomán és mindenhol ő domináljon
Néha nagy ritkán az se zavarna ha szerekhez nyúlna és durva lenne.
Az emberek ha meglátnak biztosan nem hinnék hogy ilyenek jönnek be nekem, mindenki dicsérni szokott (minden értelemben) de tényleg nagyon érdekel hogy sokan vannak e még így ezzel, és hol lehet ilyen férfiakat találni? Lehet az az eset vagyok amikor a tipikus rosszfiúk tetszenek, vagy csak szimplán nem vagyok normális.😂
> a mostani barátom is nagyon jóképű,de teljesen az ellentéte annak amit leírtam
Pff, és kiderül, hogy barátja is van, ráadásul "nagyon" jóképű. 😂😂😂 Baromi szánalmasak tudnak lenni a nők. Remélem kidob, és talál egy normálisabb lányt.
:))) drága vagy utolsó
Attól, hogy leírtam hogy nekem mi az esetem, ha szembejönne egy ilyen se csalnám meg őt és minden szeretetet megadok neki
Ne mondd már hogy te nem álmodozol egyes nőkről vagy pasikról (nemtudom mi van a lábad közt) aztán jön valaki akivel összejössz attól még akiről eddig álmodoztál nem felejted el
És a legelsō kapcsolatodnak miért lett vége, ha annyira tetszik?
Szerintem ez így elég hülyén hangzik: volt egy kapcsolatod, amit “ideálisnak” ítélsz, de csak ex kapcsolat már. Értem én, hogy hiányzik, de végülis mitōl annyira “ideál”?
Én is álmodozom rosszfiúról, aki egyébként csak első ránézésre az, különben nagyon is jó, és belénk halálosan szerelmes. Mondjuk a drogos az inkább szánalmas és nem domináns férfi, ezt nem is értem.
Nem feltétlen így működik ez, majd kinövünk ebből.
A dróton kivul normális majdnem minden.... az nem rossz fiús tulajdonság hanem önpusztító nyomorogtó társadalmi törvény Szegő dolog...
De gondolom azert nem zavar ha meg kérdezi hogy most mit szeretnel enni es akkor oda mentek....? Vagy az is baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!