Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feltételekhez kötitek a hűségeteket, vagy alap nálatok?
Ezt úgy értem, hogy ha a párotok/házastársatok teljesíti az elvárásotokat (rendszeres és kielégítő szexuális élet, igényes megjelenés, elviselhető magatarás vagy bármi, ami nektek fontos) akkor nem csaljátok meg, de ha pl. nincs mindig szex vagy elhidegültök egymástól, akkor becsúszhat egy egyéjszakás kaland vagy szerető, mert úgy álltok hozzá, hogy "csak magának köszönheti, ha ilyen vagy olyan lett volna, akkor nem csalom meg"?
Vagy elvből hűségesek vagytok, történjék bármi is, és először megpróbáljátok menteni a menthetőt, esetleg ha nem lehet, akkor véget vettek az egésznek?
Tudom, nem ilyen fekete-fehér ez a dolog, de azért csak megtudjátok határozni, hogy nagyjából melyik csoportba tartoztok.
Én nem elvből vagy feltételekhez mérten vagyok hűséges, hanem azért, mert engem így neveltek.
23/F
Alap.
De voltam olyan helyzetben, ahol ez felülíródott. Nagyon megromlott a házasságom, a szex teljesen megszűnt közöttünk, nem éreztem magam nőnek. Akkor jött egy férfi, aki viszont éreztette velem, hogy nő vagyok, és kicsit megszédültem. Nem feküdtem le vele, de azért elég rendesen egymásra izgultunk. Nem sokon múlt...
Utóbb rájöttem, hogy ez az egész csak arról szólt, hogy szerettem volna újra nőnek érezni magam, és ezt az érzést a házasságomban kamatoztatni. Nem a másik férfi érdekelt, hanem az izgalom, amit nyújtott.
A házasságom utána se jött helyre, akkor már inkább menteni próbáltam, és miután nem sikerült, kiléptem.
Ma már okosabb lennék... hamarabb lépnék ki. Még mielőtt a megcsalás lehetősége egyáltalán felmerül. Korrektebbnek tartom a másikkal szemben is, én önmagammal szemben is!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#2 Meg se fordult a fejemben ilyesmi, csak olvastam egy cikket és az ihlette a kérdésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!