Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennyire alap a gyemant?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire alap a gyemant?

Figyelt kérdés
A baratnom csaladja nagyon jomoduak. Az anyja eljegyzesi es karikagyurujeben gyematok viritanak, a noverenek mostanaban lesz az eskuvoje, az o gyurujeben egy kb masfel centis gyemant van(mondjuk az o volegenye meg a baratnom csaladjanal is jomodubb). Meg nem regota vagyunk egyutt, de ha egyszer meg akarnam kerni a kezet, nem tudnek gyemantgyurut venni, pici kovel se. A kisebbekert, ami szepek alsohangon 200ezret kernek el. Kinek van ennyi penze?
2015. júl. 20. 15:58
1 2
 1/14 datass ***** válasza:
100%
Ha igazán szeret téged akkor nem azt fogja nézni hogy milyen a gyűrű, hanem hogy tőled van.
2015. júl. 20. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Veszel egy köves gyűrűt, s rámondod, hogy gyémánt. Amúgy nem alap, csak akinek van pénze nem tudja már mire költse kínjában.
2015. júl. 20. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Kicsi brillel 70-80 ezerért már szép gyűrűt lehet venni. De nem ez a lényeg. Nekem nem fontos, de lehet, hogy a barátnődnek az, szóval tök mindegy, mit mondunk mi itt 10-en a GYK-n, akik nem vagyunk a barátnőid...
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

Megtehették, ezért vettek gyémántot. Nem elvárás, hogy te is így tegyél.

A barátnőd nyilván ismeri az anyagi helyzetedet és ő sem várná el tőled.

Ami engem illet..én nagyon örülnék a gyémánt gyűrűnek, de sokkal jobban egy cirkón kövesnek.. A gyémántnál borzasztóan félnék, hogy elhagyom. A másiknál sem örülnék neki, ha így járnék, de azért valljuk be, a gyémánt sokkal értékesebb és sokkal jobban fájna miatta a szívem.

5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom neki alap e. Neha erzodik, hogy mas szinvnalon nevelkedett. Pl. megbeszeltuk, hogy bolognai lesz a kaja. Elment a bolba, 2 szatyor cuccal hazajon: valami sosehallottamrola markaju teszta, paradicsom, friss bazsalikom, friss oregano, olivaolaj, parmezan, marhahus, fokhagyma, vorosbor(az melle, de eszembe se jutott volna), megfozte, soha eletemben nem erztem ilyen izeket. Nem tudom kepes vagyok e erre.
2015. júl. 20. 16:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk azért az, hogy inkább megcsinálja ő maga a bolognait, minthogy azt a félkész bolti üvegeset egye....megértem.

Ha te nem, akkor nem az ő nevelkedésével van a baj.

2015. júl. 20. 16:15
 7/14 A kérdező kommentje:
uygertem, hogy 6000 Ft-ot otthagyni 2 tal etelert neki normalis.
2015. júl. 20. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezekből 1500ft kapásból az olivaolaj, amit jó esetben még vagy 3-4 hónapig nem kell venni. 1500 a vörösbor, amit biztos azért vett, hogy romantikázhassatok.

Ezen felül marad 3000, amiből 1500 a hús.. az pedig, hogy a maradék 1500ból nem 500 forintért vett üveges bolognait és 500ért tésztát, már nem oszt nem szoroz.

Ha lett volna otthon tészta, vörösbor, meg olivaolaj akkor máris nem ennyibe került volna. Kicsit gondolkozz már.

2015. júl. 20. 16:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Értem amúgy amit mondani akarsz ezzel, a fenti példa épp nem volt jó..

Ő biztos egész életében megtehette, hogy egészségesen, változatosan egyen. Szereti a hasát, szeret enni, szeret főzni, szeret a vacsorák mellé egy kicsit borozni.

Te meg zsíroskenyéren és löncshúson nőttél fel. (sarkítok)

Elárulom..az lenne az egészséges és normális, amit ő csinál.

2015. júl. 20. 16:24
 10/14 anonim ***** válasza:
86%

Borzalom, én 10 ezret is otthagyok a boltban 2 főre, mert a párommal imádjuk a különleges ételeket + én szeretek a konyhában főzni.

Mindketten szegény családból származunk, ahol rendszeresen kikapcsolták az áramot és a vizet, enni se mindig volt mit.

Egyébként: nem alap, de a barátnődet kéne erről megkérdezned.

2015. júl. 20. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!