Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feltételekhez kötitek a hűségeteket, vagy alap nálatok?
Ezt úgy értem, hogy ha a párotok/házastársatok teljesíti az elvárásotokat (rendszeres és kielégítő szexuális élet, igényes megjelenés, elviselhető magatarás vagy bármi, ami nektek fontos) akkor nem csaljátok meg, de ha pl. nincs mindig szex vagy elhidegültök egymástól, akkor becsúszhat egy egyéjszakás kaland vagy szerető, mert úgy álltok hozzá, hogy "csak magának köszönheti, ha ilyen vagy olyan lett volna, akkor nem csalom meg"?
Vagy elvből hűségesek vagytok, történjék bármi is, és először megpróbáljátok menteni a menthetőt, esetleg ha nem lehet, akkor véget vettek az egésznek?
Tudom, nem ilyen fekete-fehér ez a dolog, de azért csak megtudjátok határozni, hogy nagyjából melyik csoportba tartoztok.
Feltétellel hűség? Pff.
Nem...nincs semmilyen feltételem. Ha nincs szex..akkor nincs...ha nem szeretné azt az ágyban, amit én..akkor nem. TISZTELEM és TISZTELETBEN tartom a párom és önmagam is! SOHA nem voltam hűtlen...és nem is leszek! Ez nem elv kérdése...hanem személyiségé! 31/nő
Elvbol huseges vagyok, de ez nem jelenti, hogy soha nem vagyok melyponton.
Elofordul, hogy valami epp nagyon nem jo, es ilyenkor masok kozeledes, torodese jobban feltunik es jol esik.
Ilyenkor kell gyorsan eszbekapni, erosnek lenni es nem elcsabulni, hanem kitalalni, hogy mi a gond es hogy lehet megjavitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!