Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfi megcsalhatja a nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi megcsalhatja a nőt, de fordítva ez nem működik. Mi a véleményetek erről? Én maximálisan egyetértek ezzel!

Figyelt kérdés
Csajok nem kívánják a szexet annyira,és a férfi az férfi.
2010. márc. 29. 12:28
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
88%
22:39 te se érsz akkor többet a kérdezőnél... aztán majd ne csodálkozz h a kutya nem fog veled foglalkozni
2010. ápr. 1. 22:50
 42/44 anonim ***** válasza:
hát kérdező,te egy undorító állat genyó vagy.ennyi a véleményem rólad.nem több.akaszd fel magad.
2010. ápr. 2. 00:58
 43/44 anonim ***** válasza:
ugyan mar?...minek akasztana fol magat?...akkor a pokolra jutna, s nekem meg mar startbol oda van belepom, szal az ilyen p.csfejuek ne csinaljanak semmit, legalabb odalent legyen nyugtom az ilyen szanalmas himringyoktol...ilyen hozzaallassal, mint amilyet a kerdezo mutat, ugyis a sajat kezere marad...szerintem eddig is csak a farkat verte, nemhiszem hogy volna egyetlen csaj is aki szobaall az ilyefajtakkal...amugy szerintem ezta kerdest csak azert irta ki, hogy nevessen egy jot, s szorakozhasson azon, hogy epeszu embereket felmergesithet...egyszoval:kerdezo, te egy szanalmas kis anyamasszony katonaja vagy...
2010. ápr. 3. 16:39
 44/44 anonim ***** válasza:
vagy inkabb sz.pd le magad...az ilyen gerinctelen alakoknak nem lehet olyan nehez az...:))=))
2010. ápr. 3. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!