Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfi megcsalhatja a nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi megcsalhatja a nőt, de fordítva ez nem működik. Mi a véleményetek erről? Én maximálisan egyetértek ezzel!

Figyelt kérdés
Csajok nem kívánják a szexet annyira,és a férfi az férfi.
2010. márc. 29. 12:28
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
53%

Hallod miért nem a vallás témában trollkodsz? Ott hatásosabb, gyorsabban neked esnek :D

Egyébként sztem az a legtisztább ha mindenki megcsal mindenkit!

2010. márc. 29. 13:32
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
"Csajok nem kívánják a szexet annyira" Szerintem te erről semmit sem tudsz :) Még nővel se lehettél.. Biztos ilyen kis 14 éves taknyos vagy :D
2010. márc. 29. 13:48
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
és akkor még azt kérdezgetik a pasik, h miért használjuk ki őket, és miért szeretjük a pénzt?? mert már csak pénzt tudtok nekünk adni, szeretetet, hűséget már nem!! te is vmi 17 éves kiskamasz lehetsz. jó, akkor csald meg a baratnődet, de ne csodálkozz, ha aztán ő is megcsal.
2010. márc. 29. 14:09
 14/44 anonim ***** válasza:
89%
Te nagyon hülye vagy!
2010. márc. 29. 15:07
 15/44 anonim ***** válasza:

kedves kerdezo...eloszor is...te beteg vagy!!!...mar meg ne haragudj!!!!

"A férfi megcsalhatja a nőt, de fordítva ez nem működik."-eloszor is ez egy akkor hulyeseg, amit csak egy neveletlen szemely gondolhat...le vagy maradva rendesen...

"Mi a véleményetek erről?"...hogy mi a velemenyem?...az, hogy a huseg legyen kolcsonos...senki ne csaljon meg senkit es kesz:)...

"Én maximálisan egyetértek ezzel!"...hogy te maximalisan egyetertesz ezzel, az mar a te privat betegseged...majd ha parszor megszivatnak, remelem megvaltozik ez a nevetseges felfogasod:))

"Csajok nem kívánják a szexet annyira,és a férfi az férfi."...ezt meg honnan szedted?...en lany vagyok, es igenis nagyon kivanom a szexet, legalabb olyannyira, mint a baratom...a ferfi is olyan egyed, mint a no...mindket nemnek megvannak a maga tulajdonsagai...de a szexkivanat lehet ugyanolyan merteku...

az a velemenyem, hogy te egy megcsalt lany/fiu vagy, aki nem tobb 17nel, es elvezed, hogy osszeugraszthatod az emberkeket az ilyen szanalmas kijelenteseiddel...remelem kielegito valaszt adtam:)

2010. márc. 29. 15:09
 16/44 A kérdező kommentje:
De viszket a pi.átok vagy mit éreztek,ha f.sz hiányotok van?
2010. márc. 29. 15:25
 17/44 anonim ***** válasza:

:))

egyszeruen kivanom a baratom...ha jol sejtem, te nem tudod, meg azt sem , hogy mi a szex...az ilyen hulye kerdeseidbol, csak erre lehet kovetkeztetni, mar meg ne haragudj...

2010. márc. 29. 15:34
 18/44 A kérdező kommentje:
ne kívánd a f.szt te lotyó!
2010. márc. 29. 15:38
 19/44 anonim ***** válasza:
te beteg vagy!...amugy a lotyo kifejezest, szepen kerlek tobbe ne hasznald, mert az csak a te intelligencia-hianyodat bizonyitja....amugy ha szeretem a baratom, miert ne kivanhatnam?...csak mert neked fogalmad sincs a szexrol es irigy vagy azokra akik szeretik?...a Marsrol jottel, vagy csak siman sikhulye vagy?:))...nevetseges...nem is...inkabb szanalmas:))=))
2010. márc. 29. 15:56
 20/44 anonim ***** válasza:
Menj be néha biosz órára. A szex úgy jön létre, hogy a fiú megkívánja a lányt, amitől merevedése lesz, miközben a lány megkívánja a fiút és a nemi izgalom hatására különféle nedveket termel és kitágul, mindkettőt azért, hogy a férfi képes legyen behatolni. Ha a lány nem kívánja a szexet, nehézkes és fájdalmas lesz az együttlét lényegében mindkét fél számára vagy egyáltalán nem is jön létre. Szerintem ne nagyon terjeszd a nézeteidet, mert nagyon le fognak húzni a tudatlanságod miatt :/
2010. márc. 29. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!