Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi megcsalhatja a nőt, de fordítva ez nem működik. Mi a véleményetek erről? Én maximálisan egyetértek ezzel!
Hallod miért nem a vallás témában trollkodsz? Ott hatásosabb, gyorsabban neked esnek :D
Egyébként sztem az a legtisztább ha mindenki megcsal mindenkit!
kedves kerdezo...eloszor is...te beteg vagy!!!...mar meg ne haragudj!!!!
"A férfi megcsalhatja a nőt, de fordítva ez nem működik."-eloszor is ez egy akkor hulyeseg, amit csak egy neveletlen szemely gondolhat...le vagy maradva rendesen...
"Mi a véleményetek erről?"...hogy mi a velemenyem?...az, hogy a huseg legyen kolcsonos...senki ne csaljon meg senkit es kesz:)...
"Én maximálisan egyetértek ezzel!"...hogy te maximalisan egyetertesz ezzel, az mar a te privat betegseged...majd ha parszor megszivatnak, remelem megvaltozik ez a nevetseges felfogasod:))
"Csajok nem kívánják a szexet annyira,és a férfi az férfi."...ezt meg honnan szedted?...en lany vagyok, es igenis nagyon kivanom a szexet, legalabb olyannyira, mint a baratom...a ferfi is olyan egyed, mint a no...mindket nemnek megvannak a maga tulajdonsagai...de a szexkivanat lehet ugyanolyan merteku...
az a velemenyem, hogy te egy megcsalt lany/fiu vagy, aki nem tobb 17nel, es elvezed, hogy osszeugraszthatod az emberkeket az ilyen szanalmas kijelenteseiddel...remelem kielegito valaszt adtam:)
:))
egyszeruen kivanom a baratom...ha jol sejtem, te nem tudod, meg azt sem , hogy mi a szex...az ilyen hulye kerdeseidbol, csak erre lehet kovetkeztetni, mar meg ne haragudj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!