Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi megcsalhatja a nőt, de fordítva ez nem működik. Mi a véleményetek erről? Én maximálisan egyetértek ezzel!
Figyelt kérdés
Csajok nem kívánják a szexet annyira,és a férfi az férfi.2010. márc. 29. 12:28
32/44 anonim válasza:
92%
Vágom, vágom, jól haladsz, a kérdezonél te vagy a tuti befutó. Csak így tovább. 85% 21/L
33/44 anonim válasza:
A félrekúrás mindkét nemnél ugyanúgy gerinctelen dolog. Amúgy ha nem lennének nők,te sem lennél édes szívem,szóval néhányan akik komolyan becsmérlik a nőket,gondolkozzanak el,hogy őket ki hozta világra és nevelte fel. Segítek: egy nő.
34/44 anonim válasza:
ŐŐŐ oké, gondolom srác vagy... és gondolom valami intézményből irtál, ha nem akkor spuri oda!!
35/44 anonim válasza:
85%
Köszönöm szépen:)
A kérdezővel már tegnap megvolt a pirosgyertyás, romantikus vacsora. Kifogástalanul viselkedett, bár a randevú befejeztével összevizelte magát. De hát én toleráns vagyok:)
36/44 anonim válasza:
te mekkora f*sz vagy... legalább szednél össze valami betegséget aztán írogass ilyeneket te láma...
37/44 anonim válasza:
Egy párkapcsolatban egyik fél sem csalhatja meg a másikat. Ez ilyen egyszerű. Természetesen jogod van a véleményedhez, bízz benne, hogy találsz olyan partnert, aki elfogadja ezt a fajta hozzáállásodat.
38/44 anonim válasza:
21:57 Te egy állat vagy:D
Kérdezőnek: utazz Afrikába és vegyél magadnak asszonyt.
Azt hallottam már két kecskéért lehet kapni igen jófajtát.
40/44 anonim válasza:
na én már csak azért is megcsalom a pasikat! heh!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!