Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfi megcsalhatja a nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi megcsalhatja a nőt, de fordítva ez nem működik. Mi a véleményetek erről? Én maximálisan egyetértek ezzel!

Figyelt kérdés
Csajok nem kívánják a szexet annyira,és a férfi az férfi.
2010. márc. 29. 12:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Mmmm, megkívántam a kérdezőt. Biztos finombőrű, szűz tinisrác vagy:)

Én megadhatnám neked, amire vágysz. Írj priviben;)

45/ffi

2010. márc. 31. 12:37
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
utolso...hat ezen kihaltam:))
2010. márc. 31. 16:29
 23/44 anonim ***** válasza:

Ugyan már..válaszolt is:D

Holnap este randizunk.

Utolsó előtti voltam;)

2010. márc. 31. 20:25
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
V.miért úgy gondolják, hogyha hapsi jár ágyról ágyra, akkor nagy bika, de ha egy nő teszi ugyanezt, akkor egy r*banc. Pedig mindkét nemnél jellemgyengeség a hűtlenség.
2010. ápr. 1. 21:02
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nemcsak a kérdezo gondolja így, hanem még rengeteg pasi.

Viszont ez egy hulyeség, ez a véleményem.

Ha pedig erre meg kívánod kérdezni kedves kérdezo, hogy viszketek-e odalent, hát tessék, nyugodtan, ha jobb ellenérved nincs.

A férfinak vajon minden nap más kell? Nem. Egy férfinak nem. Egy onbizalomhiányos puhapocsnek, viszont igen, mert ezzel szeretne kompenzálni(Ha ennek a csajnak is kellek, meg annak is, akkor mégiscsak jó pasi vagyok és nem egy csodtomeg).

Dehogynem kívánják annyira a szexet, és ha a pasi jobban is akarja, akkor miért kell egy másik no? Miért nem elég a párja?

A huségnek mindkét oldalról meg kell lennie, kulonben nem mukodik a kapcsolat.

És még annyi, hogy a csajok ezen a téren eléggé megbocsátóak, nem úgy a pasik... talán ebbol ered a kérdezo elmélete.

2010. ápr. 1. 21:05
 26/44 anonim ***** válasza:
akkro már a nő is..én jobban kívánom a szexet a többi nőnél és kétlem hogy egyedül lennék..ajánlom a bibliánkat:kedves G pont...tanulhatnál belőle vaskalapos frock
2010. ápr. 1. 21:06
 27/44 anonim ***** válasza:
Utolsó! Szűz vagy, mi? Keserűség nyomja pici szíved?:D
2010. ápr. 1. 21:34
 28/44 anonim ***** válasza:
Jó vicc. Nőlj fel, és tekints egyenrangú félként a nőkre/férfiakra! Szánalmas vagy.
2010. ápr. 1. 21:36
 29/44 anonim ***** válasza:
90%

92% :)))

te mindenkit ágyba akarsz vinni aki írt ehhez a topikhoz?

2010. ápr. 1. 21:36
 30/44 anonim ***** válasza:
90%
Oh ,ezek a frusztrált kis gyűlölködők:D Annyira viccesek, neten fröcsögnek, közben pedig visszamásznának anyukájuk szoknyája alá:)
2010. ápr. 1. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!