Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyógyszert írathatnák fel, hogy jobban érezzem magam? (bővebben lent)
Napközben, elég sokszor vagyok nem túl jó hangulatban.
Amellett ,hogy eleget alszok éjjel(8-9h-t) napközben elálmosodok.Tanulásra is emiatt nem nagyon tudok odafigyelni.
Valamilyen gyógyszer segíthetne? Mi lehet a problémám?
Előre is köszönöm a válaszokat!
tóth látom még nem alszol! :P
tyuk
De egyébként komolyan gondoltam a kérdést!
Hallottam ,hogy van valamilyen hangulatnövelő gyógyszer.
LSD-t még nem próbáltam, a tyúk hús leveset szeretem vasárnaponként:P,
valami olyan kéne amitől csak jó kedvem lessz nem fél napig magamon kívül vagyok és látomásaim vannak, vagy 1-3 óráig mosolygok mint valami őrült :D
Nem létezik jókedv-tabletta.
8-9 óra alvás lehet, hogy túl sok. Meg kellene próbálnod kevesebbet aludni (7 órát) és lehet, hogy jobban éreznéd magad.
Vitaminokat és nyomelemeket kellene szedned. Pl. cinket, szelént stb.
Orvosi kivizsgálásra is szükség lehet, ha rosszul érzed magad. Lappangó vérnyomás- vagy vércukorprobléma, vérszegénység vagy sok minden más is lehet a rossz közérzet hátterében.
Ha nem mozogsz eleget, az is. Napi 10-20 perc testmozgás a minimum. És persze szellőztetni, friss levegőt szívni.
Halgass zenét. Amikor alulmotivált vagyok vagy nem érzek magamban energiát, akkor a kávéivás mellett a másik módszerem, hogy elég nagy hangerővel "kemény" zenéket hallgatok. Nagyon fel tudja pörgetni az embert, elfeledteti vele a fáradtságát és a gondjait (régesrégen pont erre találták ki a katonai indulókat).
Lehetsz akár depressziós is, bár ennek kicsi a valószínűsége (a depresszió komoly dolog, észrevennéd). Ha felmerül a gyanú, utána kell nézned a témának. Önkísérlet: ha egy kihagyott éjszaka alvás után (tehát egyik éjszaka egy percet sem alszol, ébren maradsz) sokkal jobban, kipihentebben, vidámabban érzed magad, az depresszió jele lehet (a depressziónak ugyanis a virrasztás a természetes gyógymódja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!