Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka? Fel voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka? Fel voltam fázva kb. egy hete Elmentem a háziorvoshoz és kaptam gyógyszert közbe meg kellett volna jönnie a menzeszemnek.

Figyelt kérdés

Párkapcsolatba élek a szexuális életünkbe nem történt semmi baj.Ez alatt azt értem hogy nem lyukadt ki az óvszer,nem élvezett belém.Tehát védekeztünk.Eddig ki is zártam a dolgot.. De most már nem tudom mire gondoljak.Feszült is vagyok rendkívül..

Az orvos kérdezte hogy van-e fehér folyásom mondtam neki hogy igen.. de ez attól is lehet hogy meg kell jönnie. Ez volt 28-án

Általában 27.én jön meg a bajom.hónap végén..

De most már nagyon elgondolkodtam hogy 2.a van és még mindig semmi:S

Lehetnek egy felfázásnak szövődményei?Vagy meddig tarthat ez a menstruáció elmaradás/csúszás? Barátom azt mondja nyugodjak meg mert lehet attól se jön meg mert stresszelek,de.. nem tudom mit gondoljak

Köszöni előre a normális válaszokat egy elgondolkodott lány:/

2010. nov. 2. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, Nyugodj meg!!! Előző hónapba én is felvoltam fázva és kemény 1 hetet késett... Ha megnyugtat menj el egy gyógyszertárba és vegyél tesztet.
2010. nov. 2. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor én ellen példa vagyok,én is a múlthónapban így jártam,még antit is szedtem rá kétségbe voltam esve,hogy nem fog majd megjönni emiatt(valakinél el is marad!) és totál pontosan 28napra jött meg :)
2010. nov. 2. 11:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezek szerint lehet hogy nem is fog megjönni?

Bár.. az októberi hónap már eltelt.. :S

Meg vagyok ijedve..

Remélem nem kell nődokihoz menjek e miatt

2010. nov. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!