Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom rólam panaszkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom rólam panaszkodik ismeretleneknek. Miért jó ez neki?

Figyelt kérdés

Korábban észre se vettem, hogy kibeszél a hátam mögött. Egyik ismerőse szólt, hogy panaszkodik rólam. Akkor az volt a panasza, hogy nem mentem el vele egy koncertre, aminek csak a belépőjegye legalább 15 000 lett volna. De én megkérdeztem, hogy nem baj-e így, mert most nincs rá pénze, és velem kedves volt, nem volt gond. Aztán meg azt hallottam vissza, hogy panaszkodott rólam. Mondtam neki, hogy ha velem van problémája, akkor beszéljük meg, mert az nem járja nálam, hogy kipanaszkodja magát a hátam mögött. Akkor egy ideig minden rendben volt, most is. Megvagyunk, jól érezzük magunkat. Most pedig a családja néz rám úgy, mint a véres rongyra, és kiderült, hogy megint mondott rólam valamit. A konkrét panaszokat nem mondták el nekem, csak a tényt, hogy ki szokott beszélni. Ezt élvezi egyébként? Mert amikor szeretném vele megoldani a felmerülő problémáit, akkor nem vevő a dologra. Azt mondja nincs semmi.

Ha igazán szeret, és szerinte minden rendben van, akkor miért panaszkodik rólam? Megkérdeztem tőle, hogy mikor fogja ezt befejezni, és akkor nagy nehezen kinyögte, hogy csak egyszer panaszkodott rólam.

Légyszíves áruljátok már el, hogy ez valami norma, hogy panaszkodunk a barátunkra/barátnőnkre, kibeszéljük és megutáltatjuk másokkal? Tényleg nem tudom mit mondhatott, mert egyébként minden működik, sose utasítom vissza meg ilyenek.

2016. jan. 31. 13:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ha velem ilyen, akkor lehet mással is ilyen?

És ha rendezni akarok egy problémát, akkor miért lesz ideges és passzív vagy miért nem reagál?

2016. jan. 31. 14:33
 12/15 RRR ***** válasza:

neked panaszkodik másról-sokról?

mert nem tudja,mit is mondjon,tegyen....

2016. jan. 31. 15:07
 13/15 RRR ***** válasza:

és ő meg nem akarja rendezni ezt

12.es voltam

2016. jan. 31. 15:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Az se hatná meg ha egyik napról a másikra elérhetetlenné válnék, igaz? :/
2016. jan. 31. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem kell az elérhetetlent játszanod.

Egyszerűen le kell zárni ezt a kapcsolatot és ennyi.

Mi az hogy másnak nem kellesz?

De kellesz... De ne add fel.

Vagy ezt ő mondta neked hogy rajta kivűl másnak nem kellesz?

Az hogy nehezen jöttetek össze egy jel volt,hogy nem a te embered.

Ilyen emberre neked nincs szükséged.

Nem tudja sem megbeszélni sem kezelni a dolgokat.

Na meg könyörgöm,ha veled van baja,veled beszélje meg. De panaszkodni a háta mögött arra akit szeretek,na az gáz..

2016. febr. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!