Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom rólam panaszkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom rólam panaszkodik ismeretleneknek. Miért jó ez neki?

Figyelt kérdés

Korábban észre se vettem, hogy kibeszél a hátam mögött. Egyik ismerőse szólt, hogy panaszkodik rólam. Akkor az volt a panasza, hogy nem mentem el vele egy koncertre, aminek csak a belépőjegye legalább 15 000 lett volna. De én megkérdeztem, hogy nem baj-e így, mert most nincs rá pénze, és velem kedves volt, nem volt gond. Aztán meg azt hallottam vissza, hogy panaszkodott rólam. Mondtam neki, hogy ha velem van problémája, akkor beszéljük meg, mert az nem járja nálam, hogy kipanaszkodja magát a hátam mögött. Akkor egy ideig minden rendben volt, most is. Megvagyunk, jól érezzük magunkat. Most pedig a családja néz rám úgy, mint a véres rongyra, és kiderült, hogy megint mondott rólam valamit. A konkrét panaszokat nem mondták el nekem, csak a tényt, hogy ki szokott beszélni. Ezt élvezi egyébként? Mert amikor szeretném vele megoldani a felmerülő problémáit, akkor nem vevő a dologra. Azt mondja nincs semmi.

Ha igazán szeret, és szerinte minden rendben van, akkor miért panaszkodik rólam? Megkérdeztem tőle, hogy mikor fogja ezt befejezni, és akkor nagy nehezen kinyögte, hogy csak egyszer panaszkodott rólam.

Légyszíves áruljátok már el, hogy ez valami norma, hogy panaszkodunk a barátunkra/barátnőnkre, kibeszéljük és megutáltatjuk másokkal? Tényleg nem tudom mit mondhatott, mert egyébként minden működik, sose utasítom vissza meg ilyenek.

2016. jan. 31. 13:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Koncertnél nekem nem volt pénzem, ezért nem tudtam menni és az utolsó pillanatban szólt, ezért nem számítottam ekkora kiadásra.
2016. jan. 31. 13:37
 2/15 RRR ***** válasza:
100%

ez ritka undorító dolog

talán ezzel palástolja ,hogy nem tudja a felmerülő problémákat megoldani...

ja nem szeret igazán,mert akkor nem tenne ilyet

még az is lehet,hogy szakítani akar,de ő nem mer léoni és így próbálja kiprovokálni..

ha nem tudod ezt tisztázni,megváltoztatni...akkor ez nem kapcsolat..kár rá időt és érzelmeket pazarolni

2016. jan. 31. 13:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Amúgy ezeket a kérdeseket már felvetettem neki, és teljesen passzív volt, nem reagált. Gondoltam ilyen történt már mással is.
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
te most nem pont ezt csinálod?
 5/15 Blade Bone ***** válasza:
100%
Nem akkora gond ez neki úgy látszik, ha nem akarja megoldani. Ez szerintem feléjük inkább természetes dolog.
 6/15 A kérdező kommentje:
Ezt is megkérdeztem tőle, hogy így akar-e megszabadulni tőlem, és a válasza nem volt. Lehet ha elkezdenék hisztizni, mint sok helyen amikor kiborul a bili, akkor kinyögné ezt is? Nem szeretek veszekedni.
2016. jan. 31. 13:50
 7/15 A kérdező kommentje:
4-es: Nekem ez az oldal az utolsó szalmaszál, ráadásul nem hajlandó velem ezt megbeszélni, pedig én sokszor mentem utána emiatt. Kérlek értsd meg, hogy akiknek ki tudja miket mond rólam, azok engem látnak, és tudják a nevem ha nem is ismertek meg közelebbről. Nekem ez nagyon kellemetlen. Ez pedig egy anonim oldal, ahol nem járatok le senkit, nevet es képet nem mutatok róla pl.
2016. jan. 31. 13:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Nos. Ha nem akar erről beszélni veled,akkor zárd le ezt a kapcsolatot. Mert ennek nincs értelme.

Mi az hogy minden rendben van köztetek? Már hogy lenne?

Hiszen kibeszél a hátad mögött és azt sem tudod miket mond.

Undorító az ilyen ember. Bár azt sem tudom nő vagy férfi. Igaz ez lényegtelen is.

Nekem volt ilyen a párom,ha vita volt itthon szaladt anyukához,pedig a családja alapból utált,tudod miért? Mert én őszinte ember vagyok és ezt várom el.

Náluk meg az egész család egy vicc,feszt kavarják a szart egymásról is,feszt hazudnak meg ilyenek. Én erre nem vagyok vevő.

Nos lett egy nagy családi vita,ahol helyre tettem mindenkit én nem beszélek velük.

Párommal meg közöltem,vagy velem beszéli meg ha baja van velem vagy ott az ajtó és mehet. Azóta hála istennek megbeszéli velem és nem panaszkodik. Ha nem tudsz vele beszélni mert elzárkózik ne erőltesd. Lépj tovább.

Ilyen emberre senkinek nincs szüksége.

2016. jan. 31. 14:12
 9/15 A kérdező kommentje:

Első komoly kapcsolatom, és félek nem kellenék másnak. Vele is nehezen jöttünk össze. Ettől még megpróbálok kilépni a kapcsolatból.

Szeretném megérteni, hogy miért ilyen valaki? Aki ezt csimálja, az ezen éli ki magát, hogy mást szenvedni lát?

2016. jan. 31. 14:19
 10/15 RRR ***** válasza:

azért ne maradj vele,mert azt gondolod,hogy másnak nem kellenél

ez egy butaság......

szenvedni egy kapcsolttal csak,hogy legyen valakid.....

kissé agyhalott a pasid ,ha nem képes veled normálisan beszélgetni------

gondold át ezt az egészet

sőt ha elolvasod amit írtál,már az elég,hogy lezárd ezt a valamit

2-es voltam

2016. jan. 31. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!