Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót akart, de rosszul sült el. Most megint felkavarodott bennem minden. Mit tegyek?
1. akár a szakítás másnapján is jogod van továbblépni, itt nincs gyászév
2. miért tartoznál neki magyarázattal?
Ez az, akkor lépek tovább amikor akarok...
És nemtudom, nem értek én már semmit...Ez most neki miért volt jó, meg hasonló dolgok.
Ha leribancozott - legyen akár 10 év is amit együtt töltöttetek, el kell felejteni. Szerintem. Milyen alapon szól bele az életedbe ha már "rég" vége? Illetve nem éri meg rá gondolni sem, és az újrakezdésre sem, mert ha így beszél veled nem ér semmit mint ember.
Másfelől 100%, hogy a férfiúi büszkeség beszél belőle. nem tudom te szakítottál e vele vagy ő veled - de ha nem sírtál utána úgy, hogy ő tudott róla, akkor az piszkálja a csőrét és azért viselkedett úgy, ahogy.
Lépj tovább nyugodtan, s ha legközelebb hasonló történik, mosolyogj rá, majd simogasd meg az aktuális "randipartner" kezét jelezve, hogy a volt barátodnak már semmi helye az életedben. :-) Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!