Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóvá tegyem azt a páromnak?
A barátnőm mindig is ilyen kis "antiszoc" volt, vagyis kevés barát de őket megbecsüli. Érett gondolkodású, erkölcsös és utált bulizni és alkoholt inni. Új iskola miatt lett egy új barátnője. Ő a szöges ellentéte, pasik, pasik, pasik, pasik és még egy kis pasik. Eleinte ráerőszakolta a barátnőmre, hogy menjenek bulizni, de már a párom is örömmel megy. Bízok benne, csak a barátnőjében nem. Múltkor is megemlítette neki, hogy milyen jó lenne ha nyáron Siófokra tudnának menni és ott neki(párom) is szereznének egy-két jó pasit. Meg hasonlók. Nem akarom és nem is tudom eltiltani tőle, de ez csak aggaszt engem. Megváltozott azóta, felvette a másik lány stílusát. Most is valami kocsmában vannak.
2 éve vagyunk együtt.
"és ott neki(párom) is szereznének egy-két jó pasit"
Jogosan aggódsz.
Tudja, hogy párja van a barátnődnek, erre ilyeneket mond? A barátnőd barátnője egy erkölcsi romhalmaz.
Én mindenképpen szóvá tenném, sőt, választás elé állítanám: Vagy én, vagy a barátnője. Ennyi!
Hát igen, nem vagyok valami jó véleménnyel a lányról. Ezt pedig végképp nem értettem, mert már találkoznom kellett vele többször is.
Szerintem majd beszélek a párommal, hogy nem szeretném, hogy átvegye ezt a stílust.
Hát, én antiszoc, érett gondolkodású, bulizni és alkoholt inni utáló lányként meg nem tudom érteni, hogy hogy lehet valakinek ennyire gyenge személyisége, hogy egy új barátnő miatt ennyire megváltozzon. Olyan lánnyal biztos nem barátkoznék, de ha igen, akkor megmondanám, hogy vagy elfogad ilyen antiszocként, vagy hagyjon békén. A stílusomon, erkölcsi értékeimen nem változtatok más miatt.
Szerintem nyugodtan szóvá teheted, bár ezt lehet hamarabb kellett volna, mert most már nagyon átvette a másik lány stílusát.
Szeret még egyáltalán tégad a barátnőd? Ha nekem valaki olyanokat mondana hogy a nyaralás alatt majd szerez nekem jó pasit, el is küldeném a francba, hisz nekem ott a párom, nem érdekel semmilyen jó pasi, még csak viccnek is rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!