Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem jóvá? Mit tegyek hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap elég csúnyán összekaptunk a párommal. Nem szoktam veszekedni a kapcsolatba, ő annál inkább kiakad mindenen. Néha nálam is elszakad a cérna, és vissza szólok, vitatkozom én is. Mindog nem tudok nyelni. Összevesztünk és csúnyát mondtam rá,amit természetesen idegből mondtam és meg is bántam egyből. Egy hònapja is összevesztünk majd egy hönap kellett hogy ujból hozzám érjen. Most is ugyan ezt teszi. Alig beszélünk,puszit nem ad, nem ölel.

De nagyon nehéz így hisz szeretem őt. Ötletem sincs mivel tegyem jóvá. Valami normális ötlet,tanácstalan vagyok.

Most várom a közös babánkat is.

26/L 33/F

2016. jan. 25. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Próbáltál már bocsánatot kérni?

Másrészt nem veszekedés vagy vitatkozás, mikor elkezdesz személyeskedni. Ezt is tanulni kell.

Pl. ha az a bajod, hogy nem viszi le a szemetet, akkor a "soha nem viszed ki", "Mikor állsz neki végre", "Nem csinálok én mindent" kezdetű pampogás helyén való. A "lusta disznó", "lerohadna a karod, ha", és az "olyan vagy, mint az a ro.hadt apád" kezdetű mondatok személyeskedések, sértések, nem részei a problémának, és nincs helyük a veszekedés során.

Akkor se, ha hármas ikreket vársz.

Egyébként jó kérdés, hogy ilyen kapcsolatba minek szülsz gyereket?? Egyedülálló anya akarsz lenni?

2016. jan. 25. 13:25
 2/7 Blade Bone ***** válasza:
Szuper, ő kezdi és csodálkozik hogy visszaszólsz? :/ Ilyen vitamániás emberrel nem tudsz mit csinálni, most kibéltük, aztán ismét lesz majd valami, majd újból és újból.. Ezelőtt is te békítetted ki egyébként, vagy mi volt?
2016. jan. 25. 13:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem ilyen jellegű vita volt. Bocsanatot mar kertem még tegnap este rögtön.

Miert szülök neki gyereket?

Szeressük egymast csak nehéz dio öt megpuhitani mibden konfliktus utan.

Nem azert irtam fel h fikazzatok. Ötletet kertem, nem kioktatast.

Köszönöm

2016. jan. 25. 13:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, minden összezörrenes utan en megyek utana. Ő inkabb elfordul mint egy sertett kisfiu. Megha nincs igaza akkoris. Nagyon sertodekeny ferfi.
2016. jan. 25. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ő már ilyen marad, szokj hozzá. Legfeljebb egy nyugis időszakban, mikor épp nincs annyira sértődős hangulatban, óvatosan felhozhatod neki, hogy milyen rosszulesik, hogy bármi vitátok van, még akkor is, ha ő bánt meg téged, neked kell utána menned, békülnöd.
2016. jan. 25. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Mióta jártok? 33 évesen 1 hónapig hozzád sem ér,annyira megbántódik?

Ez a kapcsolat halálra van ítélve.Gondolj bele mi lenne,ha gyerek is lenne! Nem gondoskodna róla,mert rád haragszik?!

2016. jan. 25. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:
par napot biztos nem ér hozzam, aztan puhul. engedi hogy hozza erjek, de verig van sertve. ezen valtoztatni kene neki,bar nm tudom 33 eves ember tud e valtoztatni. az a baj nagyon szeretem ot. :-(
2016. jan. 25. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!