Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Hogyan) tegyem szóvá a páromnak, hogy mostanában nem nagyon mondja, hogy szeret?
A szeretlek szónak van egy különlegessége, és ha minden nap használják a szót, akkor már nem lesz különleges és nem fogják értékelni az értelmét.
Az, hogy nem mondja, hogy szeretlek, attól még ugyanúgy szeret, csak nem mondja. De ha kimutatja, akkor meg mit problémázol azon, hogy nem mondja?
Tudod, mondani bármit lehet, ha nem igazolja azt tettekkel, akkor a kimondott szavak csak üres fecsegések!
Nem értem, hogyan lehet elhasználni egy szót. Én elég gyakran használom férfiként és mégsem érzem úgy, hogy elhasználtam volna...
Hát nekem ne mondja senki hogy egy nap egyszer nem lehet mondani, hogy szeretlek, pl elalvás előtt
ha valakinek nem akarózik kimondania hogy szeretlek ott már szerintem baj van
Hah, ez vicces: pont ma úgy köszönt el (írásban), hogy "szeretlek"..:D Írtam, hogy mennyire szeretem ezt hallani tőle, hátha akkor újra gyakrabban mondja magától -mert azért úgy az igazi, nem "kiprovokálva"..
Az igazság valahol a kettő között lehet: szerintem nem lehet elkoptatni, vagyis akárhányszor mondja, mindig nagyon megdobogtatja a szívem még így 2 év után is, de az tény, hogy most, hogy ritkán hallom, így még jobban örvendezek. (Pl. a múltkorinál épp főztem, mikor írta és ott ugrándoztam fakanállal a kezemben..:D)
Utolsónak: Én mondjuk mindkettőt..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!