Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél az előny, ha sosem ittam, drogoztam, dohányoztam?
Nem is lehet egy rossz szava sem a droggal,itallal,dohánnyal élő embernek azokra,akik ezeket nem csinálják.Sőt,példát vehetnek róluk.
Amúgy nem érzek felsőbbrendűséget,nincs miért...Az,hogy én ezeket nem csinálom,alap dolog.
Értem én,hogy ti éltek ezekkel,el is fogadom,maximum nem jönnénk ki egymással,de ne akarjátok már azt elérni,hogy normális dologként tekintsenek erre mások,akik hozzák a normát ezen a téren.
Biztos példát lehet venni a droggal,itallal,dohánnyal élő emberekről is,Csak nem ezen a téren.
14:02 Én rengeteg olyannal találkoztam aki lenézi azt aki nem él ilyen dolgokkal. A neten még cikkek is vannak amik arról szólnak, hogy miért KELL inni. Szerintem megdöbbentő.
Amúgy meg eleve a kiindulópont hibás, hiszen úgy beszélsz a ivásról és a nem ivásról, mintha egyenértékű dolgok lennének. De nem azok. Aki nem iszik, az ezzel senkinek sem árt. Aki viszont iszik, az ezzel a cselekedettel nagyon is sokat tud ártani. Elég berúgni és máris kész a tragédia. Baleset, karambol, verekedés, erőszakoskodás, vagy egyszerűen csak fetreng a hányásában és a detoxban köt ki. Most őszintén, az ilyen viselkedést hogy lehetne tisztelni?? Tudom, itt mindenki csak egy pohár drága bort szürcsölget el mértékkel, bölcs tekintettel és közben az életről filozofálgatva, csak akkor azt mondjátok meg, ha körülnézek miért nem ilyenekkel találkozok? Ha elmegyek egy buliba, nem igazán tlálkozok olyanokkal akik mértéket tartanak, és ha megkérdezem miért isznak, a válasz: minnél többet minnél gyorsabban, hogy azonnal kiüssön, amúgy utálom az izét én is. Hát elnézést, de én ezt akkor sem vagyok képes tisztelni, ha belegebedek.
jajj istenem utolsó ne ess már abba a hibába, hogy túlzol és/vagy általánosítasz. Bőven több olyan ismerősöm van, aki egész este elücsörög egy sör v egy pohár fröccs v bor fölött. Olyan is van, aki néha berúg Meg olyan is, aki állandóan. Ismerek olyat, aki napi szinten többször szív,, meg olyat aki félévente.
Nem azt moindtam, h ezt kell csinálni. Csak nem kell kivétel nélkül dergadálóan nyilatkozni róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!