Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél az előny, ha sosem ittam, drogoztam, dohányoztam?
Figyelt kérdés
Vagy az ilyen férfi ratyi a szemükben?2016. jan. 25. 15:05
21/57 anonim válasza:
IGEN! Főleg az hogy nem iszik, mivel ez a szokás annyira természetes, hogy szinte lehetetlenség olyat találni aki nem él vele. Tegnap is olvastam egy kérdést, amiben az illetőt elhívták egy hétvégére a barátok, program: ivás. Hát azt hittem elhányom magam... :( Utána elgondolkoztam, hogy milyen esélyeim vannak párt találni ilyen "elvárásokkal". XD De persze nem ettől fogok beleszeretni valakibe.
22/57 A kérdező kommentje:
Láttam én már mindenfelé drogot,és azt is,hogy mit művel.Ezér is vagyok ilyen véleménnyel róla.Soha,még néha se.
2016. jan. 25. 16:30
23/57 A kérdező kommentje:
*mindenféle
2016. jan. 25. 16:32
24/57 Költőnő? válasza:
jó, mert én is. Nem tartom helyesnek, de beszéltem már bulidrogossal, gyógyult herkással és aki még aktívan szúrta nagát vagy olyannal, aki gyógyszereken élt.... De ezeket ne keverjük ide. Drog-drog ugyan de vhol mégis teljesen más.
25/57 anonim válasza:
Tévedésben élsz nagyon.
Hány éves vagy és volt-e kapcsolatos?
Gyanítom, hogy valami monitor előtt felnőtt szűz fiú vagy.
Egyáltalán nem rossz ember aki néha használ ezt-azt. Vagy régen függő volt pl.
Nem vagy erkölcsileg felsőbbrendű, pedig ordít hogy ezt hiszed.
Nem vagy tisztában a világ dolgaival.
26/57 A kérdező kommentje:
"beszéltem már bulidrogossal, gyógyult herkással és aki még aktívan szúrta nagát vagy olyannal, aki gyógyszereken élt...."
Most leírtad a fokokat.:)
Senki sem úgy kezdi,hogy szúrja magát.
2016. jan. 25. 16:43
27/57 Költőnő? válasza:
nem, ezek nem fokok. Ezek különböző drogosok. Tény, h vannak kapudrogok, de ha mki szúrná magát aki néha szív, mo fiataljainak a nagyjából 50%a szúrná magát.
28/57 Sunshinedoll válasza:
Hát csak ezét mondjuk nem fekszek le veled :D
29/57 A kérdező kommentje:
Minden függő úgy kezdik,hogy csak néha csinálja.
2016. jan. 25. 17:11
30/57 Költőnő? válasza:
jólvan, akkor legyen így. Kár vitatkozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!