Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél az előny, ha sosem ittam, drogoztam, dohányoztam?
Figyelt kérdés
Vagy az ilyen férfi ratyi a szemükben?2016. jan. 25. 15:05
31/57 anonim válasza:
Kérdező te simán nagyon buta vagy. Aki ilyen álomvilágban él mint te, annál még az is jobb ha vlk folyton tép.
32/57 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam,hogy mindenkiből függő lesz,aki néha csinálja,de így lett függő az összes függő.
2016. jan. 25. 17:25
33/57 anonim válasza:
Se nem hátrány se nem előny. Kicsit olyan mintha nem lenne képes felszabadulni, kicsit kirúgni a hámból... Nekem hiányozna.
34/57 anonim válasza:
Kérdező, te egyre kevésbé vagy szimpatikus. Szóval az, hogy nem drogozol, semmit nem jelent. Idegesitő vagy.
35/57 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell drogoznom ahhoz,hogy kirúgjak a hámból.Sőt,innom sem.
2016. jan. 25. 18:22
36/57 omba válasza:
Ez nem a nőknél előny, ez az élethez előny.
37/57 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy drogozni kell ahhoz hogy kirúgj a hámból... Karót nyeltnek tűnsz kicsit.
38/57 A kérdező kommentje:
Az a karótnyelt,akinek inni,vagy drogozni kell ahhoz,hogy tudjon bulizni.:/
2016. jan. 26. 12:12
39/57 anonim válasza:
Személyiség, nem nem függő.
Logikus embernél előny.
40/57 anonim válasza:
Az ilyenekkel mint te az a probléma, hogy indokolatlan felsőbbrendűséget éreztek, csak azért mert nem isztok, nem téptek és nem dohányoztok. Ez eleve unszimpátiát kelt. Ha egy itallal, fűvel, cigivel élő embert megkérdezel mi a véleménye azokról akik nem csinálják, jobbára az, hogy semmi, ha nekik így jó akkor csinálják. Míg ha az ellenkező oldalt kérded általában lenézik őket :D Ez a baj a fajtáddal, ezért nem kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!