Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknél az előny, ha sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél az előny, ha sosem ittam, drogoztam, dohányoztam?

Figyelt kérdés
Vagy az ilyen férfi ratyi a szemükben?

2016. jan. 25. 15:05
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Heti egyszer belefér.Péntek-szombat bulik,iyenkor hadd igyon.
2016. jan. 25. 16:10
 12/57 anonim ***** válasza:

Most komolyan kérdező, te vlm anyuci kicsi fiai vagy?

Hány éves vagy és volt -e már párod? Arra tippelek, hogy 20 körüli szűz vagy amúgy.

2016. jan. 25. 16:10
 13/57 A kérdező kommentje:
Tévedés,nem vagyok én egy jógyerek,sőt,csak az ilyesmit hanyagolom.
2016. jan. 25. 16:16
 14/57 Költőnő? ***** válasza:
de ne te mondd már meg, ki mennyit és mikor... Keress egy hasonló felfogású lányt és problem solved
2016. jan. 25. 16:17
 15/57 A kérdező kommentje:
Én csak azt írom,amiket elvárok egy nőtől,amelyiknek meg nem tetszik,az mehet.
2016. jan. 25. 16:20
 16/57 anonim ***** válasza:
Van akinél előny. Olyat keress! Én pl. nem szeretnék olyan pasit, aki nem iszik velem néha. A füves cigitől meg nem leszel függő, ez hülyeség.
2016. jan. 25. 16:20
 17/57 A kérdező kommentje:

Csak rohadni fog tőle a fogad.:)

Egyébként a füvescigi is függőséget okoz,az összes haverom csinálja,ne nekem meséld már be.

2016. jan. 25. 16:24
 18/57 Költőnő? ***** válasza:

ezt írtam én is. Te kérdezted, h előny-e. Se nem előny, se nem hátrány. Hasonló értékrendű embert kell keresni és kész.

Az absztinnsek könnyen esnek végletekbe ilyen dolgok tekintetében h aki ne adj isten m ondjuk hetente megiszik egy pohár sört vagy ne adj isten havonta elpöfékel egy gandszát akkor az alkoholista és/vagy drogos. Holott ez nagyon nem így van.

Mindent lehet kultúráltan, mértékkel fogyasztani.

Jó persze a heroint már nehéz lenne idesorolni vagy a kristálymetet, de ezek azért nem is annyira gyakoriak, mint az alkohol vagy a fű.

2016. jan. 25. 16:27
 19/57 anonim ***** válasza:

Akkor úgy kérdezem, miért hiszed hogy minden drog (cigi és pia is) az ördögtől való?

Irracionális képed van a dologról...

2016. jan. 25. 16:27
 20/57 anonim ***** válasza:

Nem ratyi, de felmerül a kérdés, hogy miért, illetve hogy mennyire toleráns a másikkal szemben?

Én pl. nőként olyan vagyok, hogy inni max buliban alkalmanként, de gáznak tartom, ha egy nő annyit iszik, hogy nem tud magáról, szóval a max az egy-két pohár akármi.

Számomra alapvetően előny, ha egy férfi nem iszik. De! Volt olyan párom, aki nem ivott, mert fennen hangoztatta, hogy ő pia nélkül is jól tudja érezni magát. Viszont amint egyszer én a baráti körrel elmentem bulizni, rögtön jött, hogy én ne szóljak hozzá alkoholos állapotban, mert nem kíváncsi rá, mennyire kivetkőzöm magamból. Aztán másnap kidobott.

Ezt már kicsit szélsőségesnek tartom, és ezek után inkább azt mondom, hogy jobban elfogadok egy olyan párt, aki hozzám hasonlóan alkalmi ivó, mint egy olyat, mint az exem volt. Holott ugye én azzal kezdtem, hogy nálam előny, ha nem iszik a férfi... :)

Remélem, érted a különbséget, hogy miért viszonyítás kérdése.

(Drogot, cigit egyébként egyáltalán nem tolerálom, cigit max annyiban, ha baráti társaságban körbemegy a vízipipa.)

2016. jan. 25. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!