Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja egy nő a társkeresőn egy levélből hogy nem egymást keressük?
Sok mindent meg lehet állapítani egy levélből.
Van, amikor a stílus sem szimpatikus, meg ha megnézte mellé az adatlapod, akkor meg lehet, hogy sok téren különböztök.
egy üzenetből nagyon sok dolgot le lehet szűrni.
főleg ha hosszabb szövegről van szó, ami jobban tükrözi az írója stílusát, egyéniségét.
ez nem a kérdéshez tartozik, de pl. nem is fojtatom a beszélgetést a nőkkel ha: teccik, mijen, ojan, lécci, és ehhez hasonló szavakat tartalmaz a levele.
a másik kedvencem az "értem" "oké" ":)" egy szavas válaszok, ilyenkor szoktam végleg jegelni a beszélgetést.
Nekem itt mondta ezt valaki. Képet sem látott rólam, meg semmi, ő írt rám. Visszaírtam, hogy rendben, ismerkedjünk, erre azt felelte, hogy bocs, mégse. Az igen fejlett hatodik érzéke súgta meg neki, hogy nem én vagyok az ő embere. Sírni tudtam volna a röhögéstől. :D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!