Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Társkeresőn a feleségem!
Biztos többet jelent.Magányosnak érzi magát,valószínűleg levelezik másokkal.Remélem csak erről van szó és nem találkozott onnan senkivel!
De te is fent vagy a társkeresőn,vagy honnan tudod mindezt?AZ előzményekből láttad?
hogyan is találtad meg? te is regisztráltál?
biztos ő regisztrált? nem lehet, hogy az adatait felhasználva, valaki létrehozott egy kamu profilt?
22F
Nekem a pasim volt fenn ilyenen.
Fogtam pár képet a netről, csináltam egy kamu profilt, ráírtam, beszélgettünk. Hamar kiderült, hogy nem csak beszélgetni szeretne, hanem szexpartnert keres, le is beszélt egy randit. Meglepődött, mikor találkoztunk.
Innentől nem érdekelt a magyarázkodása, hogy nem is akart szexelni, nem úgy volt, stb. Kivágtam mint a macskát.
Szerintem ezt kipróbálhatod te is.
Lehet, hogy csak izgalomra vágyik, meg hogy udvaroljanak neki, milyen szép, stb, de ha belemegy találkába is, akkor ott gond van.
Feszültségkeltés: ON
Kárörvendő szaremberek: OPEN
Én is ezt akartam írni, hogy írj rá egy kamu profilról!
Ha rákérdezel úgyis kimagyarázza valamivel, így legalább kiderül mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!