Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Társkeresőn a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Társkeresőn a feleségem!

Figyelt kérdés
13 év házasság után megtaláltam a feleségemet (45 )egy társkereső oldalon ahol mint egyedülálló hirdeti magát.Van 3 gyermekünk és látszólag minden rendben...Csak kíváncsi vagy többet jelent mindez?(45 F)
2016. jan. 13. 11:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos többet jelent.Magányosnak érzi magát,valószínűleg levelezik másokkal.Remélem csak erről van szó és nem találkozott onnan senkivel!

De te is fent vagy a társkeresőn,vagy honnan tudod mindezt?AZ előzményekből láttad?

2016. jan. 13. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

hogyan is találtad meg? te is regisztráltál?

biztos ő regisztrált? nem lehet, hogy az adatait felhasználva, valaki létrehozott egy kamu profilt?

22F

2016. jan. 13. 12:03
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Látod, én mindig azt mondom mostanában egy rossz kapcsolatból, házasságból, előbb lépnek ki/mennek félre titokban a nők mint a férfiak. Tudom nehéz döntés előtt állsz, egyenlőre ne mondj neki semmit, mihamarabb menj el egy válóperes ügyvédhez, valószínűleg, ha titokban társkeresőzik, titokban már ő is tehetett a válás felé lépéseket, ha csak nem azt gondolta, hogy férj mellett ez így rendben van. Biztosítsd be magad először is, utána ülj le vele beszélgetni, hozd fel higgadtan a témát, hogy látta xy ismerősöd társkeresőn, ne azt mond, hogy te, mert abból a nő azonnal kiforgat és letámad, hogy hát te is fent vagy. Ajánld fel neki párkapcsolati terapeutát, ha azt nem fogadja el, akkor mond neki, hogy válni akarsz. Ha a terapeutát nem fogadja el és időt kér, hogy átgondolja legvalószínűbb, hogy válni akar ő is, csak lépéselőnybe akar kerülni. A három gyerekkel is korrekt lenne közölni a tényeket. Remélem tudtam segíteni
2016. jan. 13. 12:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a pasim volt fenn ilyenen.

Fogtam pár képet a netről, csináltam egy kamu profilt, ráírtam, beszélgettünk. Hamar kiderült, hogy nem csak beszélgetni szeretne, hanem szexpartnert keres, le is beszélt egy randit. Meglepődött, mikor találkoztunk.

Innentől nem érdekelt a magyarázkodása, hogy nem is akart szexelni, nem úgy volt, stb. Kivágtam mint a macskát.

Szerintem ezt kipróbálhatod te is.

Lehet, hogy csak izgalomra vágyik, meg hogy udvaroljanak neki, milyen szép, stb, de ha belemegy találkába is, akkor ott gond van.

2016. jan. 13. 12:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan derült ki?
2016. jan. 13. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

Feszültségkeltés: ON

Kárörvendő szaremberek: OPEN

2016. jan. 13. 12:26
 7/12 anonim ***** válasza:
A társkereső oldalát írd be a böngésző előzményeibe, így megtudod, hogy mióta van fenn. Ha a feleséged a gépnél van, ellenőrizd, hogy épp mit néz meg. Azért óvatosan menj a háta mögé, mert a megérez, akkor pillanatok alatt átkattint egy másik weboldalra. Legközelebbi estén simogasd meg elalvás előtt, így tudni fogja, hogy biztosan szereted, és hátha ez ráébreszti arra, hogy nem érdemes megcsalnia.
2016. jan. 13. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
#4-es egész jó ötletet adott számodra, ahol ki tudod húzni anonim módon a feleségedből, hogy hogy is álltok véleménye szerint. Ezt egy esetleges válásnál egész jól be tudod majd építeni a dolgokba.
2016. jan. 13. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Mit tegyél? Küld el a linkjét nekem!
2016. jan. 13. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Én is ezt akartam írni, hogy írj rá egy kamu profilról!

Ha rákérdezel úgyis kimagyarázza valamivel, így legalább kiderül mit akar.

2016. jan. 13. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!