Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társkeresőn álnéven beszélgetek a párommal. Helyes amit teszek?
Uristen,hüséges hozzád miközben társkeresőn van fent :D :D hagyjuk ezt...
Nemsokára ugy felfeded magad, hogy csak na, mikor rajtakapod, hogy mégsem hüséges hozzád :D
Hogy te min változtass , hogy ő boldogabb legyen? Pakold össze a holmijaidat és szeva.
Ennyi hiányzik a boldogságához.
Egyszer olvastam egy cikket, amelyben egy pszichológus azt fejtegette, hogy az is egyfajta "megcsalás", ha valaki a párkapcsolati problémáit nem a párjával beszéli meg, hanem valaki mással. Ezzel ugyanis magát a kapcsolatot "csalja meg", önmagát és a párját is becsapja.
Ha valami problémája van veled, akkor azt VELED kellene megosztania, nem pedig egy vadidegennel. Neked pedig nem kellene ennyire alárendelned magad, hogy "ő boldogabb legyen", mert ez így soha nem lesz egyenrangú kapcsolat. Egy egyenrangú kapcsolatban a felek nyíltan kommunikálnak EGYMÁSSAL, és egyeztetik az igényeiket. Nem úgy működik, hogy az egyik félnek elvárásai vannak és a másik szó nélkül alkalmazkodik.
Itt nem az az alapvető probléma, hogy egymással nem kommunikáltok, ezért hosszú távon nagyon félre tud menni...
Tapasztalatból írom, voltam hasonló helyzetben, és bebizonyosodott, hogy az akkori párom nem is akart javítani a kapcsolaton, bőven beérte azzal, hogy másoknak panaszkodik. Amikor viszont arra került volna sor, hogy őszintén beszéljünk és közösen tegyünk a kapcsolatért, akkor csak sunnyogott, és újabbnál újabb elvárásokat támasztott felém, amiknek szerinte nekem meg kellett volna felelnem. Neki ugyanis nem az volt a lényeg, hogy legyen egy jól működő párkapcsolata, hanem az, hogy legyen kire/kinek panaszkodni. Most már - utólag - tudom, hogy az ilyen embertől menekülni kell minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!