Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam vele? Már régóta beszélgetek egy fiúval msn-en keresztül, társkeresőn ismerkedtünk meg.
nEM FELTÉTLEN KELL KAMUNAK LENNIE! (bocsi caps lock)
Ne hagyd elúszni ha Ő az aki kell vagy érdekel!
Én is neten ismertem meg párom, Ő társat keresett én meg csak unalom űztem nőkkel férfiakkal egyaránt beszéltem mindenről egy elég nagy csalódáson voltam túl az eljegyzésünket bontottam fel az exem 2 hónappal az esküvő elött... :D
Párom rengetegszer írta hogy találkozzunk látni akar én mindig elkezdtem lekoptatni hogy nem akarok vele találkozni 4 hónapig mindennap "beszéltünk" utolsó hónapban egésznap smseztünk és este 8-tól (mire hazaérztem megfürödtem stb) már msn-en várt... :D Augusztusban találkoztunk először, és már haza engedni sem akartam mert annyira éreztem hogy ő kell nekem és Ő a másik felem! (annak ellenére hogy sokszor leráztam a találkozás miatt, én nem mertem belekavarodni ilyen dolgokba meg nem is hittem hogy vezethet valamire ha valaki társkeresőn akar nőket felszedni)
Na augusztusban találkoztunk, szeptemberben összeköltöztünk, júniusban várandós lettem (tervezett baba, még gyógyszert is kellett szednem mert máshogy nem sikerülhetett volna sajnos várandósnak maradnom..) 2010 Márciusban császáros voltam, van egy gyönyörű 16 hónapos Fiunk akit imádunk és tervezzük a következőt...
Majdnem elszalasztottam életem párját, a másik felem!!! Majdnem leráztam, felfoghatatlan... Ne engedd el mert nem tudod ki lehet az aki a másik oldalon ül!!!
ja én most vagyok 23 Ő 26!
20 voltam mikor megismertem, 21 mikor terhes lettem!
Imádom Őket, Ők ketten az egész életemet jelentik számomra! Nem feltétlen kamu, ha anno Párom nem lett volna kitartó most lehet valami elba.szott kapcsolatban szenvednék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!