Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A barátom szerencsejáték függő volt és drogozott,de ennek 1 éve és akkoriban nemis ismertem.Azt mondta már nem csinálja,de tegnap bevalotta nekem,hogy újra játszott.Most mit tegyek? Honnan tudjam,hogy nem drogozik újra hamár játszott is? Utolsó fillérig eljátszotta a pénzét azt se bánta,hogy nem marad egy centje sem.Ezenkívül is annyi mindent elnézek neki és inkább nem szólok mert nem szeretnék vele vitázni mindíg.Nagyon meggyűl vele olykor a bajom,mivel labilis.Néha bizonytalan vagyok ebben az egészben köztünk.Énis egy gyenge ember vagyok néha belefáradok.Ő az idősebb mégis így viselkedik.

2016. jan. 23. 07:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, bár úgy sem fogod.
2016. jan. 23. 07:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Szeretem őtet sajnos nem tudnám megtenni.
2016. jan. 23. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnos Amerikában így megy ez! Drog, gépek, kaszinó, kupleráj! Hagyd ott mielőtt késő lenne! Unitesóm felesége sok év után vált el! De még akkor semismerte a férjét!

Szinte semmit sem tudott a dolgairól, csak hogy eljátsza a pénzét!

2016. jan. 23. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Már össze sem jöttem volna vele.

A saját érdekedben lépj le. Csak rosszabb lesz.

2016. jan. 23. 08:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen parom. 5 evig minden rendben volt, eljegyzett. Aztan valaki megkinalta valami droggal. Utana 2 ev pokol es vegul rament a kapcsolatunk es egyedul maradtam 32 evesen. Pedig mar baba terv is volt.
2016. jan. 23. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Elvihetnéd pszichológushoz, vagy valami szakértőhöz. Ez persze csak akkor fog segíteni rajta, ha ő maga is szeretné.
2016. jan. 23. 10:55
 7/8 Titusztitusz ***** válasza:
Minnél hamarabb hagyd ott a csudába...A szerencsejáték függő az pont olyan ketegória mint az alkoholista...Reménytelen dolog, hogy bármikoris kigyógyulhat a dologbol...Max. egy ideig elnyomja valahogy magában az irányultságát, de aztán egy óvatlan pillanatban mégnagyobb erővel tör ki belőle a káros szenvedély...
2016. jan. 23. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha úgysem hagynád ott, akkor mit vársz tőlünk, mit mondjuk? Hogy minden rendben lesz? Én ilyet biztos nem mondok, nagyon nagyon kicsi esély látok, hogy bárki kigyógyuljon a szenvedélybetegségéből...

Az alkoholista apám eléggé megkeserítette a gyerekkoromat, és bár volt egyszer 2 tiszta éve, az csak arra volt jó, hogy anyámat újra magához édesgesse, akinek pedig addigra végre sikerült elhagynia... De aztán kezdődhetett az egész elölről, mikor apám visszaesett.

De te nem gyerek vagy, hanem felnőtt ember, nem kell tehetetlenül nézned, léphetsz! Ha jót akarsz magadnak, nem vársz a csodára.

2016. jan. 23. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!