Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kenati kérdése:
Szcientológia kezdi rombolni a kapcsolatomat, beszippantani a szerettemet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 4éves párkapcsolatom. Már gyerek tervezés és a jövőnk megalapozásán vagyunk. Párom elkezdett járni szcientológiai tanfolyamra. Az elején még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert az akkori problémáján segített (pl. kifejezni önmagát). Mostanra viszont, hogy egyre több tanfolyamot végez el egyre furcsábbá válik. Pl: állandóan csak a saját igazát hajtja, nekem soha semmiben nem lehet igazam, még akkor sem ha tények támasztják alá az igazam. Amikor petefészek gyulladásom volt, többször veszekedett velem azért mert gyógyszert szedtem rá. Szerinte az csak megbetegít mert képes vagyok saját magam, gyógyszerek nélkül meggyógyúlni. Elkezde kritizálni minden egyes tettemet, gondolatomat. Ehhez tegyük hozzá, hogy elötte semmi baj nem volt ezzel és megtudtuk beszélni. Az elmúlt félévben 3szor megcsinálta, hogy nem beszélt velem vagy egy hetet és szerinte fel kellett volna fognom, hogy szakított velem. Válaszként azt kaptam, hogy nem egyezik az élet szemléletem az övével. Olyanokat mond, hogy hiába lesz vlki öngyilkos úgysem hal meg. Kezdek egyre jobban félni, hogy ez az egész szcientológia beszippantja, eltávolítja szeretteitől. Szerintetek mit tegyek, hova és merre indúljak el, hogy "megmentsem", Vélemény, Hasonló helyzet vlkinél? Eddig is tudtam, hogy ez a szcientológia már rég nem arról szól amire eredetileg lett hivatva, de most már be is bizonyosodott számomra. Anno osztálytársamat 10évesen elhagyta az anyja emiatt, kiment Amerikába a saját auditorával és ott kezdett vele új életet. Kéelek segítsetek ebben, hogy mit tegyek, hogyan tudnám vissza rángatni a való világba Kétségbe vagyok esve már nagyon.2016. jan. 18. 12:48
11/12 A kérdező kommentje:
Esetleg a film címét mrgtudod mondani?
Köszönöm
2016. jan. 18. 15:37
12/12 anonim válasza:
Szcientológia, avagy a hit börtöne.
De hiába nézel te filmet, attól ő még benne fog maradni. Inkább most az elején menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!