Szcientológia, avagy a hit börtöne című filmet láttátok?
Figyelt kérdés
Milyen volt?
Előre kérek minden szcientológust, hogy a Fair Game-et ne ennél a kérdésnél gyakorolják!
2015. nov. 23. 23:24
2/14 Clark Kent.. válasza:
Az a német film, ami arról szól, hogy egy család belekeveredik a szcientológiába, és a végén csak a hapsinak sikerül kijönni belőle, de elveszíti a családját?
Azt láttam.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem, annak az a címe, hogy Míg végül semmid sem marad.
2015. nov. 24. 21:39
4/14 anonim válasza:
Nem láttam, de ha van a filmben információ Xenuról, akkor megnézem.
5/14 anonim válasza:
Ja, Xénu? Asszem elviszi majd a ciontológusokat űrhajóval, de a rossz babákat nem. Legalábbis remélem. Ámbár nem bánnám, ha az összes rossz embert elvinné innen egyszerre. Akkor belépnék.
6/14 anonim válasza:
Ja.
Ócska propaganda egy apró, de jó szándékú, lelkes közösség lejáratására.
7/14 A kérdező kommentje:
#6: Szerintem a szcientológia pont nem jó szándékú...
2015. nov. 29. 15:08
8/14 anonim válasza:
A film nyilván próbálja rossz színben feltüntetni őket, de nem kell mindent elhinni, amit hallasz :)
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor mért éppen neked hinnék?
2015. nov. 29. 15:33
10/14 anonim válasza:
Inkább azt kéne, hogy akinek van cientológus barátja, az mesélje el, hogy milyen ember. Jó vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!