Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túlzásba vittem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlzásba vittem?

Figyelt kérdés
Mielőtt leírnám a problémát, és is tudom, hogy egy gyerekes, és egyszerűen utálom azt is, hogy ilyenekkel foglalkozom, mikor annyi más dolgom lenne. Most pedig a sztori: A barátom folyamatosan visszajelöli az összes lányt aki bejelöli, így is van több ezer ismerőse, annak pedig a 90%-a lány. A kezdőlapján semmi más nem szerepel csak lány képei, és már a barátaim is többször mondogatták, hogy állandóan csak azt látják, hogy ő lájkolja őket. Már a barátnőm pasija is megjegyezte, hogy "látom ****** már a 735462. lány képét lájkolja" Ez egy idő után igencsak szembetűnő, és igaz, h itt nem csak lányokról van szó, de persze főként róluk, hanem fiúkról is, de engem ez már lassan másfél év után úgy kiakasztott, hogy jól összevesztem vele, de úgy igazán. Egyszerűen nem értem az egészet. Azt sem értem, hogy miért kell a régi exével beszélgetnie (még akkor is, ha ritkán). Egyszerűen már unom, h folyamatosan valami lány probléma van. Igen, én is féltékenykedem, de azért amit csinál az már nagyon nagyon túlzás! Mihez kezdjek vele? Ja és azt nem is említettem, h megbeszélni vele sznte semmit sem lehet, mert szerinte vagy én túlzom el a dolgot, vagy nme tud rá mit mondani. Egyszerűen az idegeimre tud menni... Viszont nagyon szeretem.
2016. jan. 12. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, és keress egy olyan fiút, akinek Te vagy a legfontosabb, nem a másik 100 ezer lány, meg a képeik!
2016. jan. 12. 15:46
 2/14 A kérdező kommentje:

Hidd el, ezt tenném, ha az olyan egyszerű lenne :")

Egyébként az idióta facebook dolgokon kívül szinte sosincs probléma... Mindig csak amiatt. A srác elég fura egy szerzet, már annyiszor próbáltam elfogadni, hogy olyan amilyen, de ő miért nem képes a kedvemért egy kicsit változtatni? Nem is veszi igazán komolyan a veszekedéseinket, mert azt hiszi, ha úgy tesz, mintha mi sem történt volna, akkor az úgy is lesz.

2016. jan. 12. 15:53
 3/14 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem eltúlzod,és féltékeny vagy feleslegesen,nem bízol benne.

Mi lesz,ha meglesz az 5000-dik ismerőse is a faxbukon?

Elárulom,semmi.

Van bármi bizonyítékod,hogy megcsal,alapos gyanú,vagy bármi?

2016. jan. 12. 15:54
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

Most látom,csak Face probléma van...higgadj le,és ne játszd a begőzölt,féltékeny barátnőt.

Nagy dolog,emberek a gép előtt töltik a fél életüket,chatelnek,meg lájkolgatnak.

Lépj túl ezen.

2016. jan. 12. 15:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Talán azért akaszt ki ennyire ez a dolog, mert én egyáltalán nem vagyok ilyen. Persze én is sokat csetelek a barátaimmal, de nem jelölök vissza idegeneket, és nem lájkolom a képeiket, hisz ez már szinte beteges... Tudod én csak elég bizalmatlan vagyok felé, mert voltak dolgai, és egyszerűen nem tud leállítani embereket... De sosem csalt meg, és nem is tervezi... Jól megvagyunk, csak olyan nehéz elfogadnom egy ennyire furcsa gondolkodású/elméjű fiút... de muszáj lesz, ha őt akarom..
2016. jan. 12. 16:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként kedves második válaszoló! Te egy srác vagy? :)
2016. jan. 12. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen nem lehet változtatni kérdező :s a barátod ilyen,vagy elfogadod és vagy keresel egy jobbat ;)
2016. jan. 12. 16:04
 8/14 anonim ***** válasza:
49%

Igen.

Miért kérdezed?

2016. jan. 12. 16:10
 9/14 A kérdező kommentje:
csak egyszerűen lehetetlen nekem megértenem ennek az egésznek a miértjét. Akarja azokat a lányokat? Fel akarja hívni magára a figyelmüket? Vagy mi? Sokat kényeztet, aranyos velem, törődik velem meg minden, de mi van, ha ezt mindenkinek megtenné? Tudom, hogy én is csak egy lány vagyok a sok közül, de a szerelmemnek én igazán különleges szeretnék lenni... és ezt érezni.
2016. jan. 12. 16:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy fiú vagy:)) Csak egy megérzés^^
2016. jan. 12. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!