Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlzásba vittem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Łilcs kérdése:

Szerintetek túlzásba vittem? (lent)

Figyelt kérdés
tegnap elmentünk egy parkba inni (ugyebár szilveszter) és volt 2lány és 2fiú. csak 1 lány maradt józan.én vagyok az a lány ,aki nem volt józan) az egyik fiú már régóta mondja ,hogy tetszek neki de nekem a másik fiú tetszik.és mind kettővel smároltam..de nagyon csúnyán lekoptattam azt akinek tetszek AZÉRT hogy a másikkal lehessek.szerintetek mit tehetnék hogy kibéküljünk?

2013. jan. 1. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez kizárt dolog, mert nem tudom.
2013. jan. 1. 22:47
 2/7 anonim válasza:
100%
nemtudom miértkell erölködni
2013. jan. 1. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hivatkozz arra hogy be voltál rúgva. De a fiú helyében biztos hogy nem beszélnék veled többször. Egyszer beeteted hogy smároltok aztán elküldöd..
2013. jan. 1. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ribancságból 5ös,még + pont lett volna,ha mindkettő megdug.
2013. jan. 1. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
kérjél bocsánatot
2013. jan. 1. 23:00
 6/7 Alexandra0908 ***** válasza:
100%

ne tegyél semmit.srácnak is jobb lesz nélküled...ha tudtad,hogy régóta tetszel neki akkor miért szívattad meg? ha akkor nem érdekelt,hogy kib*szol vele akkor most miért foglalkozol azzal,hogy kibéküljetek?!

'smárolsz vele,hitegeted aztán pofára ejted és elmész mással.gratulálok.nem lehet mindent az alkoholra fogni. ;)

2013. jan. 1. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat igen, tulzasba vitted. A pialast is, a ribanckodast is es ugy tunik a lekoptatast is. De attol meg bocsanatot kerhetsz toluk.
2013. jan. 2. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!