Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a falusi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a falusi csajok sokkal inkább háziasok, tisztelettudóak, vallásosak, erkölcsösek, mint a nagyvárosi és főleg a budapesti társaik?

Figyelt kérdés
Falusi lányok a kedvenceim:-)tudnak főzni,mosni,vasalni,és nem büdös számukra a munka és a párjuk szüleiket is sokkal inkább tisztelik mint a feminista emancipunci budapesti nők!Hányok a budapesti nőktől!
2010. márc. 26. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
De az a különbség hogy én nem hozzád beszéltem hanem egy olyan személyhez aki igenis nem volt valami szép véleményen... Miért fáj az neki hogy egy másik nő milyen? Semmiképp nincs joga így beszélni róluk. Egyrészt nem is ismeri őket, másrészt ha meg tényleg olyanok, akkor az az ő bajuk... Most akkor én is kiírjak egy kérdést hogy hányok mindenkitől aki nem szereti a palacsintát, mert nekem az a kedvencem? :)
2010. márc. 26. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
ööö erre egyszavas válasz van: a környezet. nem tudom mi nem egyértelmű ebben hogy mindenki olyan amilyen a környezete, olyanná válik mint azok akikkel körül van véve. 21L
2010. márc. 26. 12:27
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
De én nem a falusiakról beszéltem hanem általánosságban az ilyen nőkről. Mert szerintem ez nem faluhoz kötött. És nem lekezelően beszéltem róluk csak azt mondtam nem mindenkinek ez a vágya. Ettől az még nem rossz dolog... Ellenben pont a kérdező célzott rá, hogy a nőnek az a dolga hogy főzzön, mosson, fogadjon szót és aki "emancipunci" az undorító... Az a te bajod ha lenézőnek érezted amit mondtam. Akinek az a vágya hogy 10 gyereket neveljen az miért szégyellné hogy ő inkább ezt csinálja?
2010. márc. 26. 12:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A neveltetés nem elég..megfelelő ingerek megélése,és az alkalmazkodás..önálló fejlődőképesség,öntudat,céltudat...
2010. márc. 26. 12:40
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező kommentje:

DE azért az arányokról se feledkezzünk meg:-)

jah, hogy te komoly kapcsolatban voltál az ÖSSZES pesti lánnyal, és az ÖSSZES pesti lányt ismered... okéoké.

2010. márc. 26. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Születésemtől fogva budapesti vagyok. Imádok főzni és varrni, valamint mosni és takarítani. Naponta főzök a páromnak, példás háztartást vezetek. Szeretem a párom szüleit is, bár ők vidéken laknak és csak pár havonta találkozunk, de nagyon jó a kapcsolatunk. Az összes barátnőm pesti, és ők is hasonló adottságokkal bírnak, szóval egyelőre úgy áll a helyzet, hogy nem igazán értem, miről is beszélsz, kedves kérdező.
2010. márc. 26. 13:26
 17/19 anonim válasza:
KEDVES KÉRDEZŐ TE pesti vagy falusi kisfiú vagy???
2010. márc. 26. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

egy átlag faluban kb. 400-1000 fő lakik (csak mondtam egy átlagot, tapasztalat alapján), bpn meg 2millió... tény, pestiek mások, övék a világ szerintük, DE a falusi is tud magánakvaló sutyerák lenni a nem falusival.

utáld a pesti nőket, ha jól esik, és keress falusi lányt, és szedd össze...ha tudod

19L(és nem vagyok pesti...)

2010. márc. 26. 14:37
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

A vidéki lány nem ér rá a plázában lógni suli után ( mivel nincs is) és segít otthon a háztartásban inkább az anyjának...ennyire egyszerű a dolog. Így megtanul főzni, mosni, takarítani, nem csak kaját rendelni.

24L békés megye

2010. márc. 26. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!