Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek az ilyen falusi pletykáknak?
Figyelt kérdés
Közel egy éve van egy barátom aki jóval idősebb nálam. Ezt a mamámék megtudták. A mamám élettársa beszélt a fiúval hogy szakitson velem. Persze ő nem szakitott. Anyukám tud a dologról és ő nem ellenzi. A barátom volt barátnőjére nagyon féltékeny vagyok, mert egy utcában lakik a barátommal, de még sosem láttam őket együtt. Tegnap a mamám felhivott és azt mondta, hogy a barátom együtt van ezzel a lánnyal, mert a szomszédasszonya látta őket. Erre a barátomnak visszaadtam a jegygyűrűt amit nem fogadott el, hivogat folyamatosan és állitja hogy nincs köze ahhoz a lányhoz és hogy biztosan csak szétakartak választani minket. Sajnos, én olyan féltékeny típus vagyok, hogy nem tudok hinni senkinek. A párotoknak hinnétek vagy egy falusi pletykás parasztasszonynak? És még annyi, hogy a barátom beszélt a mama szomszédjával, aki nekem is belemondta a telefonba hogy ő nem látta senkivel a barátom. Ki hazudhat? A mamám lenne ilyen? Bár belőle ki is nézem ezt. Egész éjjel nem aludtam, nem tudom mit tegyek. Rettegek a megcsalástól. Anyukámat már sokszor megcsalták, és talán ez miatt. 15/L2011. jún. 21. 08:21
2/33 A kérdező kommentje:
Nem kereken 30, de közel ahhoz.
2011. jún. 21. 08:24
3/33 anonim válasza:
Nem mondom, hogy mamádnak nincs igaza nagyon nagy a korkülönbségetek. Viszont ha tényleg szereted a pasast, akkor elárulom igen, a mamád találta ki a dolgot valószínűleg.
4/33 anonim válasza:
Azért van a dologban valami.Ha te 15 vagy ő meg kb. 30.Biztos érett nő kell neki akit döngethet.De ez csak egy feltételezés és remélem az is marad.Azért sok sikert.
5/33 anonim válasza:
Ez így érdekes. Amúgy mindig is utáltam a falut. Undorító. Bár tudom, jön majd itt az ömlengés, hogy "jaj, de hát ott kedvesebbek az emberek, blabla" - LÓFäSZT!
Sajnos primitívebbek, aljasabbak, és ugye jön a pletyka és egyebek...
6/33 A kérdező kommentje:
Egyébként ennek a mamámnak rengeteg aljas húzása volt már. És azon csodálkoztam tegnap amikor felhivott, hogy kicsit sem sajnált ez miatt, talán még jót is röhögött utána. Olyan nagyképűen mondta az egészet. Bár ő olyan.
2011. jún. 21. 08:40
7/33 anonim válasza:
de ha tudod hogy ilyen a mamád, akkor miért a barátodnak esel neki és vádolod meg?
ha visszaolvasod amit kiírtál, egyértelmű lesz. főleg hogy az a nő, aki elvileg látta őket, neked azt mondta h nem.
szerintem békülj ki a pároddal.
8/33 anonim válasza:
PEDOmaci szagot érzek?
Meghágott-e már a lovagod?
9/33 anonim válasza:
Szerintem jól jártál, hogy visszaadtad azt a jeggyűrűt.Nem jósolok nagy jövőt, annak a kapcsolatnak, ahol a fiú 30 közeli, a lány pedig épp a fele.Szerinted tőled mit akar ez a férfi? Ébresztő, nagylány, ez a TV híradó, nem a kívánságműsor!
10/33 A kérdező kommentje:
Igen, ő vette el a szüzességem.
2011. jún. 21. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!