Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az ilyen falusi pletykáknak?

Figyelt kérdés
Közel egy éve van egy barátom aki jóval idősebb nálam. Ezt a mamámék megtudták. A mamám élettársa beszélt a fiúval hogy szakitson velem. Persze ő nem szakitott. Anyukám tud a dologról és ő nem ellenzi. A barátom volt barátnőjére nagyon féltékeny vagyok, mert egy utcában lakik a barátommal, de még sosem láttam őket együtt. Tegnap a mamám felhivott és azt mondta, hogy a barátom együtt van ezzel a lánnyal, mert a szomszédasszonya látta őket. Erre a barátomnak visszaadtam a jegygyűrűt amit nem fogadott el, hivogat folyamatosan és állitja hogy nincs köze ahhoz a lányhoz és hogy biztosan csak szétakartak választani minket. Sajnos, én olyan féltékeny típus vagyok, hogy nem tudok hinni senkinek. A párotoknak hinnétek vagy egy falusi pletykás parasztasszonynak? És még annyi, hogy a barátom beszélt a mama szomszédjával, aki nekem is belemondta a telefonba hogy ő nem látta senkivel a barátom. Ki hazudhat? A mamám lenne ilyen? Bár belőle ki is nézem ezt. Egész éjjel nem aludtam, nem tudom mit tegyek. Rettegek a megcsalástól. Anyukámat már sokszor megcsalták, és talán ez miatt. 15/L
2011. jún. 21. 08:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

És mióta vagytok együtt? Csak mert írtad h már a menyasszonya vagy?

Csak azért érdekel h mennyire ismered már, s ezáltal mennyire bízol meg benne.

Lehet, hogy a mamád kevert be, kérdezd meg tőle h miért akar neked rosszat, mert úgye ez neked fájdalom, hogy elválaszt a szerelmedtől.

2011. jún. 21. 10:02
 12/33 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt. Ugy érzem, hogy szeret és én is szeretem. Csak ahogy irtam is, szinte egy férfiben sem tudnék soha megbizni, mert anyukámat apukám megcsalta és a rokonaim közül is jópár embert megcsalt a férje. És szinte ebben nőttem fel, hogy milyenek a férfiak.
2011. jún. 21. 10:05
 13/33 anonim ***** válasza:

Ha tudod hogy milyen a mamád miért hiszel neki?

Amúgy nem bántásként, de szerintem komolyodj egy kicsit míg párkapcsolatba kezdesz... bár mostmár mindegy, anyád helyében tuti nem engedném a dolgot.

2011. jún. 21. 10:15
 14/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon komolytalan vagyok.
2011. jún. 21. 10:21
 15/33 anonim ***** válasza:
És amúgy gyönyörű melleid vannak?
2011. jún. 21. 10:25
 16/33 A kérdező kommentje:
Ez mért fontos?
2011. jún. 21. 10:36
 17/33 anonim ***** válasza:
Csak tudnom kell, mennyire kell irígyelnem azt a szerencsés krapekot. :)
2011. jún. 21. 10:37
 18/33 anonim ***** válasza:

no, szedd már össze magad, te jány. értem én, hogy csak 15 éves vagy, és ilyenkor a legfontosabb, hogy mindenkire féltékenyek legyünk, de na. elvileg felnőtt nő vagy, hiszen érettnek érzed magad egy házasságra.

ne hisztizz, ha tudod, hogy nagyanyád milyen, és hogy szét akar titeket választani, akkor miért neki hiszel?! hol hagytad az eszed?:) nyugodj meg, és gondold végig.

2011. jún. 21. 10:52
 19/33 Xaba89 ***** válasza:

Hat ez durva... A pasid egy csoppet pedofil:)) csoppet???? kiba.szotul pedofil.... ergo mar a mennyasszonya vagy 15 evesen??? Hat nem semmi:)) mikor jon a gyerek 16 eves korodban?:)) Ilyen korban nem azzal kellene torodj ,hogy tatakkal pasiz meg fetrengj hanem,hogy tanulj. Egyebbkent en ha a muttered helyebe lennek ugy feljelentettem volna a pasid. 30 evesen gyerekeket donget? az ilyen kinhazba valo.

Es hogy eljegyezen 15 evesen??? Hat ez kur.vara primitiv dolog. A pasi csak doffni akar teged vagy kur.vara GY.P.s Normalis ember nem all le 15 evesekkel nem hogy eljegyeze... ez mar sooook nekem is.

2011. jún. 21. 10:57
 20/33 A kérdező kommentje:
30 alatt nem akarnék gyereket.
2011. jún. 21. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!