Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek az ilyen falusi pletykáknak?
És mióta vagytok együtt? Csak mert írtad h már a menyasszonya vagy?
Csak azért érdekel h mennyire ismered már, s ezáltal mennyire bízol meg benne.
Lehet, hogy a mamád kevert be, kérdezd meg tőle h miért akar neked rosszat, mert úgye ez neked fájdalom, hogy elválaszt a szerelmedtől.
Ha tudod hogy milyen a mamád miért hiszel neki?
Amúgy nem bántásként, de szerintem komolyodj egy kicsit míg párkapcsolatba kezdesz... bár mostmár mindegy, anyád helyében tuti nem engedném a dolgot.
no, szedd már össze magad, te jány. értem én, hogy csak 15 éves vagy, és ilyenkor a legfontosabb, hogy mindenkire féltékenyek legyünk, de na. elvileg felnőtt nő vagy, hiszen érettnek érzed magad egy házasságra.
ne hisztizz, ha tudod, hogy nagyanyád milyen, és hogy szét akar titeket választani, akkor miért neki hiszel?! hol hagytad az eszed?:) nyugodj meg, és gondold végig.
Hat ez durva... A pasid egy csoppet pedofil:)) csoppet???? kiba.szotul pedofil.... ergo mar a mennyasszonya vagy 15 evesen??? Hat nem semmi:)) mikor jon a gyerek 16 eves korodban?:)) Ilyen korban nem azzal kellene torodj ,hogy tatakkal pasiz meg fetrengj hanem,hogy tanulj. Egyebbkent en ha a muttered helyebe lennek ugy feljelentettem volna a pasid. 30 evesen gyerekeket donget? az ilyen kinhazba valo.
Es hogy eljegyezen 15 evesen??? Hat ez kur.vara primitiv dolog. A pasi csak doffni akar teged vagy kur.vara GY.P.s Normalis ember nem all le 15 evesekkel nem hogy eljegyeze... ez mar sooook nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!