Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek az ilyen falusi pletykáknak?
utolsónak tökéletesen igaza van!
kérdező: ha tudod hogy komolytalan vagy, akkor? ... és még meg is kérdezed, hogy ez miért fontos... szállj magadba kicsi lány és gondold át a dolgokat. 15évesen tanulnod kéne inkább de te tudod...
Hát bocs, de ha az én lányom/unokám lennél én se nézném ölbetett kézzel, hogy a 15 éves GYEREK lányt egy nála majd kétszer idősebb pasi eljegyezze.
Csillagom te nagyon naiv vagy. Persze a falusi környezet eléggé ingerszegény, de azért nem kéne felülni az első pasinak, akinek megtetszel. Az is naivság, ha azt gondolod, hogy 30 éves korod előtt nem lesz gyereked. Két éven belül felcsinálna és akkor nincs menekvés.
Szerintem járjatok még egy darabig, bár jobb lenne, ha inkább a korodbeliekkel barátkoznál, mert ha tényleg hozzámész ehhez az alakhoz, akkor megpecsételed a jövődet.
15 évesen jegygyűrű... te jó isten hova tart a világ???? Legyél gyerek, amíg lehetsz!
Falusi pletyka, falusi pletyka
Szépen zúgolódik már az Etna.
Nagyi néni, kint a kertben
Üres fejével töpreng: terven
Hogy szakítsuk el a kislányt,
Attól a gonosz pedótól, biz ám!
Mártsuk be a szerencsétlent,
Alázzuk, kínozz a vétlent!
Falusi pletyka, falusi pletyka
Már ki is tört a forrongó Etna.
Meghurcolják szegény srácot,
Megízlelheti a hideg rácsot!
Nézd a bolond, naiv kislányt,
Oly bánatos, hogy már vért hányt.
A szerelme öngyilkos lett,
Nagyi néninek ez ízlett!
Falusi pletyka, falusi pletyka,
Mindent zúzott, elsöpört az Etna.
Ember kergetve a halálba,
De teljesült a nagyi álma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!