Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora havi jövedelme és vagyona legyen az "álompasinak"?
Lehetőleg ne munkanélküli segélyből éljen és ne közmunkából. Nálam kb. ennyi az "elvárás". Azt hozzátenném, hogy Bp-n élek, jobb esetben a kiszemelt is, azért itt nincs olyan, hogy aki ne akarna, az ne találna akár egy fizikai minimálbéres vagy azon felül feketén fizetős munkát. Nekem az kell, hogy lássam, hogy hajtja a munkát, akar dolgozni, vannak életcéljai, nem akar 40évesen is anyuci mellett élni vagy 3 haverjával egy albérletben, ahol már kikapcsolták a villanyt. Kocsi nem lényeges - ha van, akkor viszont ne vmi vállalhatatlan sufnituning Lada-tákolmány legyen.
És akkor mondom a tényeket. Vőlegényem még az anyjával lakik (a ház fele papíron is az övé), de eltartja magát, és közben spórol is arra, hogy össze tudjunk költözni. Havi nettó 100-130e között keres átlagban, mert teljesítménybéres munkát végez, emellett üzletelésből jön be vmennyi mellékes neki, mikor hogy. Kocsija nincs. Én nemrég kezdtem el dolgozni, még egy hónapom hátravan a próbaidőből. Havi 210 nettót keresek. Tehát nem arról van szó egyáltalán, hogy el akarom magam tartatni :D.
Költőnő?: A praktikus ajándékok gyakran többe kerülnek mint a szokásos kis csecsebecsék vagy parfüm, ital, ilyesmi.
22-es: Ellentmondasz kicsit önmagadnak. Azt mondod legyenek céljai és ambíciói de a munkanélküli segély kizáró ok.
Mikor vannak nagyobb céljai és tisztább jövöképe? Ha ebben a politikailag teljesen zavaros országban úgyeskedik, megoldja a dolgokat okosban van mellette pénze és szabadideje is akár rád is vagy ha valami nehéz fizikai munkát végez és ideje sincs, alig keres vele valamit és emiatt nem csak időtök nincs egymásra hanem még a szexuális életnek is annyi, mert 12 óra árurakodás után beesik az ágyba és reggel megint megy. És kiég teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!