Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mekkora havi jövedelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mekkora havi jövedelme és vagyona legyen az "álompasinak"?

Figyelt kérdés

2016. jan. 6. 00:09
1 2 3
 11/26 Költőnő? ***** válasza:

persze hogy vágyik az ember nyaralásra, kikapcsolódásra, de ezt KÖZÖSEN teremtjük meg. Egy-egy mozi még oké is lehet 1-2 havonta, de h egy nyaralást pl csak a másik fél fizessen.... Én sztem nem is érezném jól magam úgy. Más ha pl egy ajándék mondjuk évfordulóra v vmi, de egyébként mi az, hogy ezt elvárni a másiktól???

Gáz.

2016. jan. 6. 06:07
 12/26 anonim ***** válasza:
Hmmmm...látom nagyon a bűnöző felé húz a szíved!
2016. jan. 6. 06:40
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

En nagyon szegeny családban nőttem fel rengeteget dolgoztam miota csak élek. Mostanra van egy kifizetett panel garzonom es egy kis használt autóm. En igy boldog es elégedett vagyok,foleg hogy onerobol sikerult mindent összehozni. Nagy elvarasom nincs a párom fele, csak annyi hogy o is rendesen dolgozzon es legyenek céljai. Ami zavaró volt: Nem reg volt egy 31 eves ferfi aki két hónap után arról beszélt hogy szeretne tolem gyereket,ez az álma,az apaság. Felretett pénze nem volt egyaltalan. Azert annyit elvarok, hogy egy garzonbol tudjunk tovabb lepni,es amig otthon vagyok a gyerekkel,tudjon minket eltartani.

30 N

2016. jan. 6. 06:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Legyen művelt, tanult, ambiciózus, kitartó és munkaszerető. Ha ez meg van, akkor tőlem még munkanélküli is lehet jelenleg. Ezek a tulajdonságok nekem sokkal fontosabbak hosszútávon, mint hogy jelenleg mennyit keres. (Egyébként ez már megtörtént velem. Amikor összejöttünk akörül vesztette el az állását.)
2016. jan. 6. 09:52
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok. A lényeg ahogy írtam ,h álandó bejelentett munkahelye legyen és tudjon bánni a pénzel. Ez fontos az együtélésnél. Amint írtam a havi 500ezret csak vicc volt. Nem kell nekem válalkozoj.

Legyen rendes,figyelmes és legyenek tervei,ne legyen unalmas.

Nekem van párom és ő buszvezetőa,eggyütt lakunk már. Van egy 8éves lánya ,nekem meg egy 3,5 éves lányom. Fontos volt nála az is h a kutyám is költözhetett velem (Argentin Dog). Van neki is hobbija és nem korlátozzuk egymást. A házimunkát is megosztjuk. Amúgy énis buszvezető vagyok(jelenleg vonalismereten vagyoaj).

Nem kell nekem válalkozó pl ahogy írtad. Jelenleg albérletbe vagyunk és ugyan van félretett pénzünk,nem tervezzük a közös háza. Nálunk pl egy panellakás,másfél szobás kerűkd 12 14millióba. Az albérlet 2szobás,havi 110ezer csak az albérlet.

2016. jan. 6. 10:09
 16/26 anonim ***** válasza:

6# mindenkinek vannak igényei, gondolom Neked is!

Ugyanakkor fizetésem és spórolt pénzem is van, tudok magamról gondoskodni.

2016. jan. 6. 10:25
 17/26 anonim ***** válasza:
Havi jövedelem: Amennyit én is megkeresek.
2016. jan. 7. 09:30
 18/26 A kérdező kommentje:

Költőnő?:: Az ajándékot el is felejtettem. Nem mindegy, hogy valaki ahhoz szokik hozzá, hogy a családtagjaitól kocsit, lakást, ékszereket, több százezres nercbundát kap ajándékba és a pasija meglepi őt valami rangon aluli pár ezer forintos valamivel, amiért ő 2-3 napot dolgozott és még csak nem is örül neki a párja.

# 14/17: Munkaszerető? Ne mondd már, hogy boldogabb vagy egy olyan mellett, aki becsületesen ledolgozik napi 8 órát nettó 80 ezer forintért és emiatt sokkal kevesebb időt tudtok együtt tölteni, mint amellett, aki több százezret úgy megkeres, hogy felemeli egy héten háromszor a telefont és el tud vinni nyaralni meg minőségi randevúkra és ha családot akarsz alapítani sem kell számolnod, hogy vajon a családi pótlék és a családi adókedvezmény elég lesz-e a gyerek tankönyveire és az osztálypénzére. És ha a gyerek értelmes és szakkörökre akar járni akkor azt meg miből fogod majd kifizetni.

Ne légy álszent!

# 17/17: És mennyi az annyi?

2016. jan. 7. 18:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Csak benne van a pakliban,hogy aki csak heti 3szor veszi fel a telefont, több száz ezer forintért,azután a Nav is igen érdeklődik... :-D
2016. jan. 7. 20:24
 20/26 A kérdező kommentje:
Túlságosan félnek az emberek a navtól. Én szóba sem állok velük, csak ha hoznak magukkal tolmácsot is.
2016. jan. 7. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!