Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a tulajdonságok, amiért fel tudsz nézni a barátodra? A jövedelme beleszámít nektek?
Miért tudok rá felnézni? Mert intelligens, értelmes ember, mindenről van önálló, normális véleménye.
Mert felelősségteljes, mert tudom, hogy mindenben mellettem áll, számíthatok rá.
Nekem nem számít mennyi a jövedelme, az a lényeg, hogy akarjon dolgozni.
Nekem nem kellene olyan pasi, akit nekem kell eltartani, mert büdös neki a munka.
De hogy 100-at vagy 200-at hoz haza...ezen nem múlik, hogy mennyire nézek fel rá.
Nekem is az a véleményem,h egy embert nem lehet az alapján értékelni,h mennyit keres! Nekem a legértékesebb tulajdonsága a barátomnak, h borzasztóan szorgalmas és talpraesett, valamint,h biztonságot nyújt számomra!
De ugyanakkor,h őszinte legyek, néha irigykedem azokra az emberekre akik sokat keresnek, de akkor sem cserélném le csupán ennyiért a szerelmem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!