Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik azok a tulajdonságok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a tulajdonságok, amiért fel tudsz nézni a barátodra? A jövedelme beleszámít nektek?

Figyelt kérdés
Számít mellette hogy 100-at vagy 300-at keres? Akkor jobban felnézel rá?
2012. ápr. 16. 17:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Mik azok a tulajdonságok, amik emelik egy férfi tekintélyét illetve ami miatt azt tudod mondani hogy férfi?
2012. ápr. 16. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz több senki, ha nagyobb a jövedelme. Normális embernek ez nem számít. Én pont azért tudok felnézni a barátomra, mert bár nem könnyen élünk, mégis mindent megtesz, hogy jobb legyen. Állandóan túlórázik, és ha itthon van, akkor sem nyafog, hogy fáradt. Nem mintha zavarna, mert megérteném, de ez is csak azt mutatja, hogy azt akarja, minél jobban érezzem magam. Jóval többet dolgozik, mint én, mégis, mikor én dolgozom, ő pedig itthon van, akkor minden alkalommal finom ebéddel vár haza, mos, takarít. Egyszerűen főnyeremény :)
2012. ápr. 16. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért tudok rá felnézni? Mert intelligens, értelmes ember, mindenről van önálló, normális véleménye.

Mert felelősségteljes, mert tudom, hogy mindenben mellettem áll, számíthatok rá.

Nekem nem számít mennyi a jövedelme, az a lényeg, hogy akarjon dolgozni.

Nekem nem kellene olyan pasi, akit nekem kell eltartani, mert büdös neki a munka.

De hogy 100-at vagy 200-at hoz haza...ezen nem múlik, hogy mennyire nézek fel rá.

2012. ápr. 16. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is az a véleményem,h egy embert nem lehet az alapján értékelni,h mennyit keres! Nekem a legértékesebb tulajdonsága a barátomnak, h borzasztóan szorgalmas és talpraesett, valamint,h biztonságot nyújt számomra!

De ugyanakkor,h őszinte legyek, néha irigykedem azokra az emberekre akik sokat keresnek, de akkor sem cserélném le csupán ennyiért a szerelmem!

2012. ápr. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!