Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik azok a belső tulajdonságok, amik vonzóvá tesznek egy férfit? És mik azok a tulajdonságok amelyek taszítóvá?
A kedvesség és a magabiztosság, az ami vonzóvá tud tenni valakit. Persze sok más tulajdonság is van, de számomra ezek a legfontosabbak.
És nem igaz, hogy gyümölcsként kezeljük a pasikat, persze vn kivétel is, de én személy szerint szeretek elöbb elbeszélgetni mindenkivel és csak azután itélem meg, hogy jó vagy rossz.
Basszus, valaki tudna normális választ adni!?
Engem tényleg érdekel,h mik a vonzó belső tulajdonságok.
keressetek fel orvost személyiségzavarral,ha lányoknak képzelitek magatokat.
a második meg barom ezen felül. az elsö csak hülye:)
nos mint nő, az én véleményem:
kedves, magabiztos,határozott,tág érdeklödési kör,tudjon hülye lenni de komoly is,legyen segitökész.
taszito: ha uralkodni akar,ha nebáncsvirág,ha otthonülő punnyadék,káros szenvedélyek,igénytelenség(mivel ez is belülröl fakad)
nem kell szépnek lennie,de fogjon meg benne valami. hiába egy filmbe illö nyálcsorgato pasi ha egy egoista,üresfejü f@sz...
Számomra a figyelmesség, kedvesség és az udvariasság, ami vonzóvá tesz egy férfit.
Taszítóvá a trehányság, bunkóság és a tapintatlanság. Van sok más is, de ezek a fő okok.
Taszító tulajdonságok: igénytelenség! (ez nagyon) nagyképű, menőzik, okoskodik, nem bírja kimutatni az érzéseit.
Vonzó: udvarias, ápolt/tiszta, kedves, figyelmes, van egy kis humora.
Vonzó: türelmes, kedves, őszinte, hűséges, elfogad olyannak amilyen vagyok stb.
Taszító:ezek ellentéte, hazug, tiszteletlen,bunkón viselkedik, mindig azt hiszi, hogy neki lehet csak igaza stb.
Taszító: nagyképű, beképzelt, egoista, harsány, flegma, agresszív, nem képes gondolkodni, humortalan...
Vonzó: nagyon sokszor leírtam kb 100 dolgot. de az utóbbi időben a három legfontosabb dolog nekem ez maradt: 1. legyen intelligens. nem tehetek róla, de vonzanak az okos pasik. nem is kell feltétlenül olyan hűdeszuperhiper okosnak lennie, de értse a világ dolgait és akarjon minél többet tudni azokról, amik érdeklik. 2. legyen a mosolya és a szeme szimpatikus. az életben nem tetszett még úgy pasi, h a mosolya, vagy a pillantása nem tetszett. nem a tökéletességről van szó, hanem arról, h értelemről és érdeklődéstől, humortól csillogjon a szeme, a mosolya meg legyen olyan, h elolvadok tőle. 3. legyen közös nevező. nem kell egy érdeklődési körből lennie, mint én, nem kell azt szeretnie, mint amit én, de meglegyen a közös pont. ha abszolút eltér tőlem, akkor nem kezdek vele.
Na, nekem ezek a fontos dolgok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!