Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi nagyszájú, érzéketlen nő? Hol vannak a szolíd, normális lányok?
A média hatása.
Tudod a szolíd lányok visszahúzódnak,de aki keres az talál :D
Sziasztok!
Nem lehet, hogy túlságosan fiatal csajokkal kezdesz, akik a média és a különböző valóságshowk hatása alatt élnek? Sokan ezt tartják példaértékűnek, azt hiszik, ez a menő. És sok fiatal srácnak valóban bejön...egy-két alkalomra, aztán csodálkoznak, miért dobják őket!
Én 23vagyok, soha nem voltam az a nagypof.jú, hüle pic.a, pedig sokat néztem tvt. Rám nem voltak hatással, sem a tv, sem az ilyen ismerősök, barátok. Azonban az exem azért hagyott el, mert szerinte én unalmas vagyok,mert nem dobom ki, amim van (szerintem érted), nem fekszem össze mindenkivel.
De amúgy ritka, hogy egy normális pasival hozzon össze a sors,mint ahogy az írásodból kiveszem, Te sem találsz normális Hozzád illő csajt!
Nem haltak ám ki, csak a sok plázacica miatt nem veszi észre senki a szürke kisegereket!
"miért van ennyi öntelt sótlan humortalan erőszakos bunkó pasi és kevés kedves romantikus gáláns igazi férfi..."
mert jobbak megéri az első fajtának lenni, azért!
"miért van ennyi öntelt sótlan humortalan erőszakos bunkó pasi és kevés kedves romantikus gáláns igazi férfi..."
Mert ezt szeretitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!