Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen érzéketlen?
Az együttlétet nem tudom igazán élvezni, csak az elején. Utána meg olyan ürességet érzek magamban (lelkileg). mintha mi se történt volna...
Miért van ez?
Talán kiégtél? Ez egy pszichológiai 'betegség'. Gyakran jelentkezik olyanoknál, akik monoton munkát végeznek, vagy nagyon ritkán kapnak dicséretet, figyelmet és elismerést.
Kezelni kell, és sokat beszélgetni a pároddal.
Nem hinném, hogy erről lenne szó. még fiatal vagyok, még két éve sincs, hogy elkezdtem nemi életet élni. Igazából sosem tudtam különösebben élvezni a szexet. Először azt hittem amiatt, hogy a párommal ellentétben nem vagyok magabiztos az ágyban, vagy esetleg ő nem tudja megadni azt, amire szükségem van. vele azóta szétmentünk, most van valaki más. Igaz, hogy jobb volt vele, de lehet azért, mert új volt, a "megszokott"-tól eltérő.
Lehet, hogy azért nem volt annyira nagyon jó, mert nem vagyok szerelmes?
Lehet, hogy nem vagy szerelmes. De ezt Neked kell tudnod.
Amúgy az orgazmust eléred? Mert az is lehet egy ok, ha nem éred el. Pszichológiailag az is meg tud terhelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!