Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok az alábbi esetben?
Barátnőmmel 2 hónapja járunk, szeretjük egymást minden tökéletes, látom rajta hogy odáig van értem, mindig érdeklődik, a kedvemben jár; szóval úgy tűnik minden klappol :)
Ugyanakkor 1 hete sétáltunk a városban épp nevetgéltünk, majd egyszer csak hirtelen felvette a kapucniját, elengedte a kezemet és mondta hogy siessünk. Kérdeztem mi történt, kitől kell megvédeni, stb. Mondta, hogy nincs semmi gond, csak látta exét, akivel 4 évet járt és 1 éve szakított vele. Erre picit meghőköltem, mondván "Kit érdekel a srác?". Említette, hogy a srác még mindig nagyon odáig van érte, néha írogat is neki, de Ő már engem szeret és nagyon boldog velem, boldogabb sokkal, mint volt, de a 4 év az 4 év és nem akarja megbántani az exét, azzal, hogy az más fiúval látja kézen fogva sétálgatni.
Nos, én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, volt hosszú kapcsolatom, tudom, hogy nem lehet azt csak úgy elfelejteni, de ezzel azért eléggé megbántott, bár nem szóltam neki, 10 percig csak sétáltam mellette sietve, miközben ő aggódva fordulgatott hátrafelé. Szerintetek jogos a sértettségem, vagy túlreagálom a dolgot? Ha már nem érdekli az exe, sőt barátság sem maradt meg, akkor miért nem építi le? Ebben a szituban valakit sajnos meg kell bántani, szerintem hiba, hogy inkább engem bántott meg. Nem is mesélt rólam neki, amivel meg szerintem adja alá a lovat, másrészről az sem túl jó érzés, hogy letagad (sőt az sem, hogy reagál a leveleire még ha ritkán akkor is)
A letagadás is előfordult már 1-2szer. Volt hogy telefonon beszélt valami távolabbi barátnőjével és úgy említett, hogy a haverjánál van (ezt így előttem). Kérdeztem ez mi volt? Erre, hogy nem akarja mindenkinek elkürtölni, hogy együtt vagyunk ilyen korán. Ez mégis milyen már? Tuti nincs más fiú a dologban, félig meddig együtt lakunk, 2 heteket alszik nálam (aztán egy hetet otthon, de akkor is egész nap beszélünk, sokszor telefonon, skypeon legtöbbször Ő keres), szülőknek-jó barátoknak be vagyunk mutatva. Szerintetek legközelebb szóljak neki ilyenekért, vagy én vegyem lazábbra a dolgot? Amúgy 23 éves én pedig 27.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!