Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parommal kirandulni megyunk, de elhivja az occset is. Hogyan reagalnal?
Elájulok micsoda problémáik vannak egyes embereknek! Azzal az energiával, míg ide kiírtad a kérdést, elég lett volna annyit mondani a párodnak, hogy drágám, én most szeretnék veled kettesben romantikázni!
Ja, 30as felnőtt emberek...
2. vagyok, akkor sorry. Igazán megérthette volna.
Így nekem sem esne jól
Mondok neked valakit: nekünk esküvői fotózásra is kell vinnünk harmadik embert, mert kell plusz ember a világításhoz, és a fotós nem tudja biztosítani. Valószínűleg párom öccse lesz, mert nemigen tudunk mást megkérni, aki rá is érne. Mindezt úgy, hogy egyikünk sem érzi magát túl romantikus hangulatban a társaságában, mert van egy betegsége, amitől kicsit antiszociális. Magyarán olyan, mint a sült hal, nem lehet vele kommunikálni. Ha olyasmi ember lenne, mint a párom, akkor én még lehet élvezném is, hogy egy nap két lovagom van.
Persze nem vagyok a helyedben, értem azt is, hogy te szerettél volna kettesben romantikázni, de nem tudnál kitalálni valamit, hogy bár nem az eredeti tervek szerint, de mégis jól érezd magad azon a napon? Mellesleg az is biztos, hogy párodnak előbb kellett volna szólnia neked, nem kész tények elé állítani. Szóval sokban egyetértek, hogy miért bosszant téged, de mégis, tudod, a karácsony a szeretet és a család ünnepe, nem lehetne, hogy veszekedés helyett nagylelkűen viselkedj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!