Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnál ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál ha a párod ezt csinálná?

Figyelt kérdés
Néha találkozik a volt feleségével,megisznak 1-2 pohár bort.Nosztalgiáznak,ezzel nincs is gond.Csak éppen ilyenkor előkotorják azokat a felvételeket,ami : a szülőszobában készült mikor megszületett a gyerekük,kirándulások alkalmával,és vannak otthoni közös szexfelvételeik is.Te meg a 8.hónapban vagy,és elutasítja az apás szülés lehetőségét.
2015. nov. 17. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Alapjaraton az, hogy osszefutnak dumalni es joban maradtak, egyaltalan nem zavarna, mint ahogy az apas szules tema sem (en soha nem egyeznek bele, ezt nokent mondom).

A gyerekekrol szolo felvetelek meg oke, de ez igy nekem eleg bizarr, az nem ferne bele, hogy az exszel nezegeti a kozos szexvideoikat.. mi van? Minek? Ha ennyire hianyzik neki, hogy ilyeneken nosztalgiazik, menjen inkabb vissza hozza, ne raboljuk egymas idejet.. Bar mondjuk azt nem emlitetted, hogy tenyleg azokat is nezegetik-e, vagy csak leteznek. Ha az utobbi, az meg hagyjan.

2015. nov. 17. 14:47
 2/8 anonim válasza:

Valószínű nem tudta lezárni azt a kapcsolatot teljesen.

Én biztos azt csinálnám, hogy valamikor amikor jó a hangulatotok kedvesen és megértően elkezdenék vele erről beszélgetni.

2015. nov. 17. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azért utasítja el az apás szülést, mert egyszer már bent volt és köszöni szépen soha többé. Igaza is van, az apának nincs helye a szülőszobában.

Normális, hogy tartják a kapcsolatot az exével, de azért a meghitt borozgatás, nosztalgiázás nekem nem férne bele, pusztán a gyerek körüli "mit, hogyan mikor" kérdések. Igaza van a korábbi hozzászólónak, nem zárta még le a párod a múltat és amíg ezt nem teszi meg addig az ex mindig be fog zavarni a ti intimitásotokba.

2015. nov. 17. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Biztos vagy te benne hogy nem jarnak ossze kamatyolni? :D
2015. nov. 17. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Még ezzel sincs gond: a szülőszobában készült mikor megszületett a gyerekük,kirándulások alkalmával,

Ez viszont már nem kellene: otthoni közös szexfelvételeik

Az apás szülést nem mindenki szereti, lehet, hogy volt már bent a másik gyereknél, és nem a pozitív oldala maradt meg benne.

2015. nov. 17. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt jobban szerette,téged már nem annyira.Ha annyira zavarná az apás szülés,akkor nem nézegetné újra a videót az exszel.Beválasztottál pasiból.
2015. nov. 17. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
És te komolyan egy ekkora fa*nak szülsz gyereket? Mi bajod van neked?
2015. nov. 17. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi az a "néha"?

Azt mondja a párod, hogy a régi szexfelvételeiket nézegetik?

Hát mondjuk a 8. hónapban sok mindent nem tehetsz.

Mi a baja az apás szüléssel?

Én sajnálom, hogy csak az elsőnél voltam ott - és az a gyerekem is sajnálja, amelyiknél nem tudtam ott lenni.

2015. nov. 18. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!