Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál ha a párod ezt csinálná?
Alapjaraton az, hogy osszefutnak dumalni es joban maradtak, egyaltalan nem zavarna, mint ahogy az apas szules tema sem (en soha nem egyeznek bele, ezt nokent mondom).
A gyerekekrol szolo felvetelek meg oke, de ez igy nekem eleg bizarr, az nem ferne bele, hogy az exszel nezegeti a kozos szexvideoikat.. mi van? Minek? Ha ennyire hianyzik neki, hogy ilyeneken nosztalgiazik, menjen inkabb vissza hozza, ne raboljuk egymas idejet.. Bar mondjuk azt nem emlitetted, hogy tenyleg azokat is nezegetik-e, vagy csak leteznek. Ha az utobbi, az meg hagyjan.
Valószínű nem tudta lezárni azt a kapcsolatot teljesen.
Én biztos azt csinálnám, hogy valamikor amikor jó a hangulatotok kedvesen és megértően elkezdenék vele erről beszélgetni.
Szerintem azért utasítja el az apás szülést, mert egyszer már bent volt és köszöni szépen soha többé. Igaza is van, az apának nincs helye a szülőszobában.
Normális, hogy tartják a kapcsolatot az exével, de azért a meghitt borozgatás, nosztalgiázás nekem nem férne bele, pusztán a gyerek körüli "mit, hogyan mikor" kérdések. Igaza van a korábbi hozzászólónak, nem zárta még le a párod a múltat és amíg ezt nem teszi meg addig az ex mindig be fog zavarni a ti intimitásotokba.
Még ezzel sincs gond: a szülőszobában készült mikor megszületett a gyerekük,kirándulások alkalmával,
Ez viszont már nem kellene: otthoni közös szexfelvételeik
Az apás szülést nem mindenki szereti, lehet, hogy volt már bent a másik gyereknél, és nem a pozitív oldala maradt meg benne.
Mi az a "néha"?
Azt mondja a párod, hogy a régi szexfelvételeiket nézegetik?
Hát mondjuk a 8. hónapban sok mindent nem tehetsz.
Mi a baja az apás szüléssel?
Én sajnálom, hogy csak az elsőnél voltam ott - és az a gyerekem is sajnálja, amelyiknél nem tudtam ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!