Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült a barátnőmről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a barátnőmről, hogy prostituáltként dolgozik. Ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Évek óta nem írtam ide, viszont most annyira összetörtem, hogy bízom a segítő kommentjeitekben. 2014 szeptembere óta vagyok együtt ezzel a lánnyal, tegnap előtt vallotta be nekem, hogy mivel foglalkozik...Hihetetlen alibit talált ki egész idő alatt, bár az elmúlt két napban volt időm gondolkozni, és tulajdonképpen mindig ott volt előttem a "válasz", csak hát a rózsaszín köd. Mielőtt velem összejött azelőtt 1 hónappal kezdte el. Amikor elmondta a körülményekhez képest jól fogadtam, végighallgattam, sétáltam vele tovább, ezernyi kérdés fogalmazódott meg bennem, a közös múltunk minden napja, a sok alkalom amikor siettem érte "munkába"...Ezt megemészteni lehet? Elfogadni? Vagy mi a jó szó erre? Esetleg ti voltatok már ilyen szituációban? Ha igen, mit tettetek?
2015. dec. 2. 10:55
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Valamit (ill. tobb dolgot is erosen felreertettel) de nincs kedvem magyarazkodni. ha egy lany mint azt sokan csinaljak hetvegenkent ajultra issza magat es 5-6 pasi megy keresztul rajta ugy hogy a nevukre se emlekszik de meg se ismerne oket, pusztan azert mert nem penzert csinalta semmivel nem rosszabb sot az en szememben a prosti sokkal rendesebb mert o legalabb tudja miert csinalja. Nemregiben egy angliai discoban 27!!!! fiuval letesitett szexualis viszonyt egy lany egy szombatrol vasarnapra virrado ejjel. A rendorok talaltak meg korhazba vittek es amikor megkerdeztek tole kivan e feljelentest tenni akkor mondta hogy nem, hiszen nem kenyszeritette ot senki. igaz hogy penzt nem kapott de szerintem szazszor rosszabb mint egy hivatasos.

egybkent en is ismertem szemelyesen olyan lanyt aki 9 evig dolgozott ebben a szakmaban aztan abbahagyta. Van egy felnott fia, normalisan el, es egy percig se szegyellte hogy igy kereste a penzt. Ha a kerdezonek ez gond, ajanlottam neki hogy akkor szamolja fel a kapcsolatot, ha nem akkor folytassak tovabb. Mit kellett volna mondani szerinted?

2015. dec. 15. 11:02
 42/46 anonim ***** válasza:
Ja es az egyejszakas kalandok nem "parja" valakinek hanem kefelo partnere 1 ejszakara, koze nincs semmifel parhoz.
2015. dec. 15. 11:03
 43/46 anonim ***** válasza:
így, két hét gondolkozás, megfontolás után hogy döntöttél?
2015. dec. 16. 15:36
 44/46 anonim ***** válasza:

na mi lett végülis?

egyébként azon csodálkozok, hogy fel sem merült benned, hogy simán befertőzhet akármivel... nálam ez már szakító ok lenne, ha a saját hülyesége miatt, nem csak a saját életével játszik, hanem a sajátommal is... mert ez nem más.. amerikában komolyan büntetik azt, aki a tudatában van ,hogy beteg, és így létesít szexuális kapcsolatot, nos szerintem ez komolyabb dolog mint az a morális része, hogy más spermája után nyalakodtál vele.

egyébként valószínűleg egy nap kapott elég menetet, és a veled való részét is csak megjátszotta... és miért_?? pénzért, meg hogy legyen egy szép háza... hogyne... aztán meg kéne egy autó, meg egy nyaralás meg ki tudja mi, a pénzt bármennyit el lehet költeni...

2015. dec. 24. 20:33
 45/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hál'istennek az elmúlt időszakban nem kellett használnom az oldalt, de ma eszembe jutott felnézni rá. Nos, a kapcsolat 2-3 hét próbálkozás után véget ért. Azóta egy kolléganőmmel jöttem össze, akivel össze is költöztünk, és egyelőre minden happy. :)

UI.: Az exem és a jelenlegi párom ismerik egymást. A barátnőm a reptéren dolgozik, és pont valamelyik héten említette, hogy a svájci géphez igyekezve látta őt.. :)

2017. okt. 11. 12:39
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy ezt leirtad. Sok kerdesnel kivancsi vagyok, hogy vegül mi lett a törtenet vege. Szeretem, amikor ez kiderül, föleg, ha jo a vege.

Sok boldogsagot kivanok nektek!

2017. okt. 11. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!